Skip links

Anne Skare – Du kommer til at arbejde til du dør…episode 050

Du kommer til at arbejde til du dør!

Hvis du synes, denne udtalelse lyder skræmmende, er det nu, du skal til at nytænke dig selv, og sadle om. Specielt i dit mindset. For sådan bliver fremtiden og de unge kommer til at arbejde på en helt anden måde, end den du og jeg er vokset op i.

Anne skare Nielsen er en af de sejeste kvinder i dagens mediebillede, og her i dagens podcast giver hun et bud på, hvordan fremtidens arbejdsmarked kommer til at se ud.

Anne mener at fremtidens mennesker vil være meget mere rebelske, og vil være mindre tilbøjelige til at følge ordrer. Hun mener af fremtidens unge, vil være meget mere skarpe på, hvad de bruger deres tid på. De kommer ikke til at gå på arbejdet, fordi de bare skal være sammen med nogle kolleger. Alt skal give mening, og hvis det ikke gør det, ja så går de bare deres egne veje.

Skubbe papir rundt

Anne skare og jeg sidder på hotel  og drikker te i indre by. Vi taler om, hvordan de unge kommer til at arbejde i fremtiden, hvordan man ikke længere bare kan møde ind på en arbejdsplads og skubbe et papir rundt, og gå hjem igen.

Der bliver grinet meget og Anne taler hurtigt – men hun er skarp, og giver gode bud på, hvad de vigtigste kompetencer bliver i fremtiden af besidde, og hvad samfundskompleksiteten gør ved os som mennesker.

Podcasten er sprængfuld af Annes gode energi og der var specielt to ting i det Anne Skare nævnte om fremtiden, som kom meget bag på mig. Jeg kan afsløre, at det har noget med store traditionelle virksomheder at gøre og hvor mange der går på arbejde, bare for at være sammen med andre mennesker.

Anne siger, ‘Det værste vi kan gøre er ikke at følge vores ‘wanderlust’.  vi skal være mere spontane, meget mere rebel og mindre pedel.’.

Lyt med og få svar på, hvorfor hun siger det, og hvordan fremtidens arbejdsmarked bliver, og hvorfor visioner er vigtige.

Hvis du kan lide podcasten og mit arbejde, kan du støtte det ved at smide en 10 krone seddel i kassen.

Ha en skøn dag.

Kærligst Mille

DEL GERNE I DIT NETVÆRK.

LINKEDIN/FACEBOOK/INSTAGRAM

Tusind tak fordi du er her.

Du kan finde mere om Anne Skare her

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her