Skip links

Anne Skare – Vi løber ikke tør for jobs før vi løber tør for problemer. Sæson 3 #001

Anne Skare – Vi løber ikke tør for jobs, før vi løber tør for problemer.

Sådan siger Anne Skare i dette interview, og med det mener hun, at der altid vil være jobs i fremtiden, fordi der er problemer, der skal løses.  Hun tror også, at det er de kedelige mennesker, der kommer til at redde verden, også har hun et godt bud på, hvad man skal kunne i fremtiden, når man driver forretning.

Anne er en eminent historiefortæller, og i dagens podcast vil du lære om tyssere, bolletrolde og hvordan du holder fast i dig selv og din forretning i fremtiden og i dag.

Anne Skare er et af de mennesker, der har inspireret mig mest udelukkende med hendes energi og stortalende talent, når hun står på en scene. Hun formulerer sig sjovt, energisk, spændende nogle gange helt uforståeligt, (altså lige indtil hun faktisk, når en pointe) men med en sådan iver, at man ikke kan lade være med at blive inspireret.

Jeg mødte Anne første gang for nogle år siden, hvor jeg meldte mig til et kursus hos hende i at blive foredragsholder, og vi har fulgt hinanden siden. For vores energi spiller ret godt sammen, som du kan høre her i podcasten. Vi taler også samme sag, dog fra to forskellige vinkler.

Så er du klar til at sætte dig i fremtidsmaskinen og bliver slynget derud af, for den næste time får du manualen til, hvordan du bedst muligt driver dig selv, dit brand og din forretning ind i fremtiden.

Du kan se mere til Anne skare her og købe hendes helt nye bog FREMTIDSSANS

Kærligst Mille

Resten af interviewet kan du høre på www.freeliving.dk

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her