Skip links

Bør man ikke rejse verden rundt, når man nu kan? Episode 008 – Den digitale nomade

Vi skal rejse jorden rundt.
Det her er indtil videre, den mest personlige podcast jeg har lavet. Det er den mest 'farlige', på den måde, at den handler om nye tider. Nye tider for mig, men måske også for dig. For jeg håber jo på, at med mine historier at kunne rykke noget i dig og inspirere dig til at gøre præcis det, som dit hjerte fortæller dig, du skal.

Vil du høre, hvorfor jeg forlader Spanien, hvorfor jeg bliver meget berørt og fælder en tåre, og hvorfor det er tid til nye eventyr? Så lyt med i denne episode af den digitale nomade.

Det her føles som at blive smidt tilbage til start – tilbage til trappestenen på Østerbro, hvor jeg sad for 5 år siden med alle mine bekymringer. Forandring er svært. Også denne gang men verdenen kalder og vi har kun et liv så vidt jeg ved, og jeg synes det er min forbandet pligt, at nyde det så meget jeg kan. Jeg vil gerne opdrage internationale børn, der ikke er snæversynet men er vant til at være sammen med mennesker, med en anden kulturel baggrund end dem selv.

Happy lytning og som altid giv den et like i itunes, eller del den med dine venner, hvis du tænker de også kunne blive inspireret.

kærligst Mille

Podcasten er selvfølgelig gratis, men hvis du har lyst kan du støtte med 10 kroner herunder. Tak for det.

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her