Skip links

Digitale nomader

Digitale nomader er bogen om en anderledes måde at strukturere sit arbejdsliv og sin hverdag på. Flere og flere mennesker arbejder bag en computer, og det betyder, at flere og flere af os lige så godt kan arbejde fra en strand på Bali som fra et kontor i indre København. Med de digitale jobs er det blevet muligt for mange mennesker ikke bare at flytte til udlandet, men også at rejse Jorden rundt med hele familien – uden at misse én eneste arbejdsdag.

I Digitale nomader får du et indblik i Mille og Kristian Sjøgrens digitale nomadetilværelse, hvor de har valgt at indrette deres arbejdsliv og familieliv på en måde, så de kan fylde deres tilværelse med eventyr og rejser. Bogen giver også et indblik i mange af facetterne af det digitale nomadeliv og fungerer samtidig som en guide til, hvordan de fleste danskere formentlig kan transformere deres hverdage til at indeholde mere eventyr og mere frihed til selv at bestemme, hvordan livet skal formes.

Digitale nomader handler også om de fantastiske, sjove og vanvittige eventyr, som familien Sjøgren har været på gennem deres 7 år som digitale nomader.

Køb bogen her

Hvordan bliver jeg speaker?

Køb podcasten her og få svar på, hvordan du kommer i gang som speaker. Hvordan finder jeg min lyd, bliver dygtigere og får kunder som speaker.

En podcast fyldt med alt det du skal vide, hvis du drømmer om at komme i gang som speaker.

Lige fra din egen lyd, til hvilke studier du kan kontakte, til teknik.

Jeg har 12 års erfaring i branchen, og bliver dagligt spurgt. Hvordan bliver jeg speaker?

Derfor har du nu den unikke mulighed, at få alle min råd og insiderviden om branchen.

Prisen for speak podcast er 399 kroner.

Nap den her

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her