Skip links

Cille sejler jorden rundt med 3 børn og baby på andet år…… episode 033 – Den digitale nomade

Kunne du finde på at sælge alt, hvad du ejer, købe en båd og sejle jorden rundt?

Det har Cille og hendes familie gjort i snart 2 år. Jeg har i dag fanget Cille Rosentoft i på den lille, caribiske ø Saint martin. Her er masser af ambience og smålarm fra de omkringliggende borde, så lyt til det som en fantastisk reportage og en fantastisk historie om en familie, der solgte alt og drog ud i verden.

I dagens podcast kan du høre, hvorfor Cille og hendes familie solgte alt, købte en båd og sejlede ud af Køge bugt for snart 2 år siden.

Cille var ‘fed-up’ med sit arbejde og hamsterhjuls-livet, og en kold og grå novemberaften havde de begge fået nok af at løbe for stærkt. Nu var det tid for Cille og hendes mand at investerer i dem selv og deres 3 børn.

Cille fortæller sin sejlerhistorie med åbent hjerte

Jeg er vild med Cille og hendes historie, fordi hun fortæller med et ærligt og åbent hjerte. Der er ikke kun glamour her, men alle deres op- og nedture, som de giver indsigt i, og derfor er jeg også faldet pladask for hende.

Du vil blive så inspireret af at høre Cilles historie. Du vil høre om, hvordan hendes 3 unger tog imod beskeden om det nye eventyr, hvordan de får hverdagen til at hænge sammen på båden, og hvad de lever af.

Intet er gået, som Cille og hendes familie havde regnet med, men fantastiske oplevelser og en lille baby er der indtil videre kommet ud af deres lange sejltur, og nu skal de snart hjem til Danmark igen.

Lyt med, når hun fortæller om sammenhold, om at holde hinanden ud på en lille båd, om børn, der klarer uvejr, og hvordan de tænker sikkerhed ind på verdens have.

Som altid vil jeg blive taknemmelig, hvis du vil støtte podcasten og smide en 10 er i kassen.

Du er også velkommen til at dele podcasten i dit netværk og på sociale medier, hvis du fik noget ud af det eller tænker, at andre kan blive inspireret af Cilles historie.

Kærligst Mille

For at følge Cilles historie læs mere her.

 

Cille Rosentoft

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her