Skip links

Den digitale nomade takker af med meningen med det hele.

Hvordan ser det meningsfulde liv ud – afslutning på den digitale nomade.

Dagens podcast er en afslutning på 4 år med jer i æteren og 9 år som digital nomade familie. Det har været magisk at dele alle mine erfaringer med jer, og høre jeres tilbagemeldinger. Tak til alle der har lyttede med, og endnu mere tak til alle jer, der har taget det til jer, og valgt jeres eget eventyr. I ER MEGA SEJE.

I dagens podcast, ser Kristian og jeg tilbage på de 6 måneder vi lige har rejst igennem en covidramt verden. Hvad har vi lært, og hvilke oplevelser har været på den høje klinge.

Vi diskuterer hvad livet som digitale nomader har givet os og lært os, og hvorfor vi skal i gang med at leve på en anden måde. Det gennemgående emne i dag er, hvad er det meningsfulde liv, og hvordan får vi det?

Jeg fortæller også hvorfor, jeg har valgt at stoppe podcasten, og i slutningen spørger jeg Kristian om en lidt vild ting.

Vi har levet sådan her i 9 år, og jeg føler jeg er på den sidste side af en virkelig god bog, mange er ved at gå i gang med forordet.

Er du ny her, så fortvivl ikke, slut i podcasten får du vores 5 bedste råd til at starte livet som digital nomade. (og psst så har du 90 andre gode podcast at gå i gang med)

Det er vemodigt at takke af, men det er det helt rigtige og jeg glæder mig til at du lytter til denne her podcast og forhåbentligt sætter den nogle tanker i gang hos dig.

Kærligst Mille og lidt Kristian

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her