Skip links

Digital nomade fra Sri Lanka ..episode 055

Digital Nomade fra Sri Lanka

Det kan sagtens lade sig gøre at leve, arbejde og rejse samtidig fra Sri Lanka.

Kæmpeskildpadder lige ude foran os i vandet, vilde surf bølger, forbrændte skuldre, mødet med nye venner og Sri Lankanere var vores første uge i Mirissa i Sri Lanka. Fantastisk mad, og langt bedre end jeg havde forestillet mig.

Det er super godt at holde en rejsepause, når man har rejst så meget som vi har, og vi nyder big time at være tilbage på farten.

Rutinerne er indfundet sig igen, og udfordringer lige så ved at være digital nomade. Sri Lanka har internet, men det er ikke super stabilt alle steder.

Lyt med i dagens podcast, hvor jeg giver dig 5 gode grunde til, hvorfor du skal tage til Sri Lanka, og hvordan det er at være tilbage på farten igen, hvordan forskellige folk rejser, og hvor vildt det er at være sammen med sine unger igen 24/7.

Jeg taler også om mødet med mennesker i verden, og du får mine highlights historier. Hvem har du mødt af nye mennesker for nylig? Et spørgsmål jeg stiller i podcasten, og du kan høre hvorfor.

Hør også om vores 7 timers bumletog tur igennem Sri Lanka, hvor vi sad med benene ude af toget imens den smukkeste natur fes forbi øjnene af os.

Hvis du ikke er helt digital endnu i dit arbejdsliv, mødte jeg et par fra Ungarn, der gav mig verdens bedste tip. Tjek Workaway ud, og lyt til podcasten for flere tips.

Herunder er linket  

 

Du kan også hoppe på Freeliving.dk vores univers for digitale nomader.

 

 

Du er så velkommen til at støtte podcasten, hvis du har lyttet og fået noget ud af det.

Tusind tak for det – jeg sætter pris på det.

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her