Skip links

Vil du lære mig at kende?

Velkommen til din personlige gateway til fremtidens arbejdsliv og freelanceliv.

Når du abonnere på mit nyhedsbrev åbner du døren til en verden af insider viden, skræddersyet til nysgerrige sjæle som dig, der ønsker at forstå og forme deres egen arbejdskarriere i en evigt foranderlig verden.

I en verden, hvor frihed og fleksibilitet i arbejdslivet bliver mere eftertragtet end nogensinde, byder jeg dig velkommen til et nyhedsbrev af viden og erfaring skræddersyet for dig, der drømmer om, eller allerede lever, freelancelivet. Dette nyhedsbrev er dit kompas i freelancernes verden, designet til at guide, inspirere og støtte dig på din rejse.

Hvad kan du forvente, når du er med i klubben? 

Unikke Podcasts: “En Freelancers Bekendelser” og den helt nye “Eventyr for Begyndere” kommer direkte i din indbakke.  Her deler jeg ærlige historier, udfordringer og sejre fra freelancerverdenen samt inspirerende samtaler med gæster, der har et take på freelanceverden. I Eventyr for begyndere deler jeg rejsetips til den rejsende, der mangler mere mod og eventyr. 

Ugens Tip: Hver uge får du serveret friske, anvendelige tips og tricks inden for et bredt spektrum af emner – lige fra de nyeste tech gadgets og apps, til stemmetræning, sundhedsråd til den moderne arbejder, og hvordan kunstig intelligens kan gøre din hverdag nemmere. Disse tips er designet til at berige dit professionelle og personlige liv.

Globale Arbejdspladser: Drømmer du om at arbejde fra en hytte i de schweiziske alper, eller måske fra en strandbar i Bali? Jeg udforsker og deler nye, spændende steder rundt om i verden, hvor du kan slå din laptop op og arbejde effektivt, mens du nyder livet. Det har jeg 1000 års erfaring i. 

Trend Opdateringer: Verden ændrer sig hurtigt, og det gør arbejdslivet også. Jeg holder dig opdateret på de seneste trends og historier fra verden,  så du altid er foran og kan tilpasse dig de nye arbejdsformer og muligheder, der åbner sig.

Mit mål er at udstyre dig med viden, inspiration og de værktøjer, du har brug for til at navigere i det moderne arbejdsliv. Uanset om du er freelancer, digital nomade, tech-entusiast, eller bare nysgerrig på at udvide din horisont, så er dette nyhedsbrev skabt til dig.

Tilmeld dig nu og bliv en del af et fællesskab, der er lige så ivrigt efter at lære, vokse og udforske, som du er. Lad os sammen omdanne måden, vi arbejder og lever på, et tip, en podcast, og et eventyr ad gangen.

Du modtaget også min e-bog Digitale nomader, et liv med mere eventyr og mindre hverdag, når du tilmelder dig.

Tilmeld dig nu

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her