Skip links

Drop resortlivet. Hvad kan vi lære af verden…….episode 034 – Den digitale nomade

Verden er fantastisk, og du kan lære så meget af den.

I dagens podcast kan du følge med i livet i Sydkorea og høre om, hvordan vi er totalt ‘lost in translation’. Igennem de sidste 8 måneder har vi kunne kommunikere med de mennesker, vi har mødt på spansk og engelsk. Det er slut nu. Du kan høre, hvilke nogle virkelige sjove episoder, der er kommet ud af det. Jeg giver dig indblik i, hvad jeg har lært af verden de sidste 6 år uden for Danmark, og hvordan det har indvirket på mine børn også.

Kom ud fra dit resort og oplev verden!

Jeg taler også om, hvorfor du ikke skal tage på resort, når du skal på ferie, for verden er fuld af fantastiske mennesker, kultur og mad og efter min mening oplever du ingen kultur ved at sidde med en Margarita i hånden på dit resort med alle de andre solhungrende gæster.

Ja der er lagt op til provokation – det ved jeg godt. Men kunne det ikke være fedt at prøve noget andet?

‘Jamen mine børn er små, og de kan ikke ditten dytten og datten’, siger du måske. Det er godt, for så lyt med i dagens afsnit og lad dig inspirere eller provokere til, hvordan du sagtens kan tage dine unger med på eventyr også udenfor resortlivet.

Ud til det autentiske. Mød en indianer, paddlesurf på panamakanalen, spis tacos med de lokale i Merida, fang fisk med de lokale i Panama.

Selvom den danske kultur er fantastisk, så kan den ikke det hele og som udenlandsdansker igennem mange år, får du her et udsnit af, hvad jeg har lært at de forskellige kulturer, jeg har mødt på min rejse.

God lytning.

Jeg nævner i podcasten følgende steder:)

  • Seoul
  • Busan
  • Gyeongju (tisvildeleje på koreansk)
  • Jeju Island (ibiza på Koreansk)

Og som altid, hvis du har lyst til at støtte podcasten, fordi den inspirere dig, så klik her.


Kærligst Mille

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her