Skip links

E-Learn

E-learn eller E-learning er et super effektivt værktøj, når mange mennesker skal vide eller lære noget om noget. E-learn kan dreje sig om faglig information omkring et produkt, om procedurerne omkring en specifik arbejdsgang, videreuddannelse af medarbejdere eller være en personaletræningsvideo.

Jeg har lagt stemme til et utal af e-learning-programmer. Det har jeg blandt andet gjort til videoer til Statoils medarbejdere, til præsentationsvideoer af immunterapi for et medicinalfirma og til videoer for Team Danmarks atleter. Her har jeg forvandlet faglig information til et levende og pædagogisk værktøj.

E-læring, som det hedder på dansk, er sjovt at speake, fordi det er super givende og spændende at formidle vigtig og fagrelevant information til andre. Ud over det lærer jeg alt muligt skægt, eksempelvis hvad Atezolizumab er, hvordan personalet på Statoil bliver oplært, og hvordan de danske atleter skal træne.

Med e-læring kan du løfte dine medarbejderes kompetencer gennem levende og sjove læringsoplevelser, der tager udgangspunkt i dem. På den måde får både virksomhed og medarbejdere mest ud af læringen. Herunder kan du lytte til nogle af de e-learningsprogrammer og kurser, som jeg har lagt stemme til.

00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00

Den rette stemme gør E-Learning levende og sjov

E-læring er kurser eller undervisning, som dine medarbejdere gennemgår på egen hånd ved hjælp af en pc, tablet eller smartphone. Det er en meget udbredt undervisningsform, da e-learning er fleksibel med hensyn til både tid og sted. Det er derfor et uhyre godt redskab, hvis du skal have viden ud til mange mennesker på én gang, og her er det vigtigt, at du vælger en speaker, som passer til dit produkt.

Hvem skal fange dine medarbejdere eller kursusdeltageres interesse? En stemme er ikke bare en stemme; en stemme er med til at fortælle historier og give lyd til dit brand. Derfor bør du vælge en stemme, der på en gang gør dit e-læringsprogram levende, pædagogisk formidlende og sjovt. Sådan en stemme finder du hos Millespeak.

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her