Skip links

Her til højre kan du se og høre Elva Indiana, når hun dubber guldfisken Tetra i Karlas fantalastiske klasse på DR1.

Elva Indiana blev castet af Sparre Production, som også har produceret denne lille film med stemmerne bag serien.Serien kører hver fredag på DR1.

Vil du have en demo med Elva så ræk ud på 26209282 eller ms@millespeak.dk

Speak & Dubbing

Elva er ved at være erfaren i et lydstudie. Hun startede sin Voiceover karrierer sidste år, da hun fik rollen Tetra, en sur guldfisk i DR´s store fredagssatsning Karlas Fantalastiske klasse. Elvas stemme kan stadig høres for de små om fredagen. Hun blev castet af Irene Sparre, fra sparre production. Efter det har hun arbejdet sammen med den Oscarnominerede instruktør Simon Lereng Wilmonts, på en dokumentarfilm om Ukraine, hvor hun lægger stemme til en ung ukrainsk Elitegymnast.

Senest har hun lagt stemme til Kids of copenhagen, hvor hun skulle fortælle andre børn og unge om alle de fede steder i København, man kan besøge, når man er der.

Elva er nem at instruere, god til at lytte og forstår rytmen og stemningen i sproget. Hun er ikke bange for at prøve ting af med den rette instruktion. Hun taler desuden flydende britisk engelsk, fordi hun er vokset op i udlandet og gået på international skole.

Du kan lytte til Elva´s demo herunder og booke hende på ms@millespeak.dk

Hun laver også gerne en demo til dig, inden du booker hende.

00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00

Video

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her