Skip links

En digital nomader lader ikke en krise gå til spilde.

En digital nomader lader ikke en krise gå til spilde.

I dagens udgave af den digitale nomade taler jeg om, hvorfor kriser kan være brugbare, og hvorfor de ikke altid er dårlige for os selvstændige digitale nomader. Jeg har selv prøvet at starte virksomhed midt i en krise, og være gravid samtidig.

Det første jeg gjorde var at tage til Thailand……for at lægge en plan.

Du kender mig efterhånden, og jeg kommer til at blive revet med, og giver mine bud på, hvordan du kommer i gang med noget nyt, og hvorfor du skal bruge krisen til at finde din niche og have et positivt mindset.

 

Jeg kan heller ikke undgå at tale om, hvordan verdenen ser ud i forhold til at arbejde remote, når verden igen åbner. Hvilke den gør – husk det.

Vi skal ikke lade os styre af angst – for vi kan ikke bruge det til noget. Overhovedet.

Der er gjort mange erfaringer i denne tid, og jeg er af den klare overbevisning af 9-17 er helt dødt.

Vi er hoppet 10 år frem i tiden rent digitalt og mindsetmæssigt – udnyt det.

 

Du er altid velkommen til at støtte podcasten lige her.


Støt på 10er

Og del endelig podcasten, eller se mere på

www.freeliving.dk

Kærligst Mille og tak fordi du er her…det er jeg mega glad for.

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her