Skip links

En Freelanceres bekendelser #17 Flyt dig fysisk og få mere energi

Flyt dig fysisk og få mere energi

En freelancers bekendelser short handler i dag om at flytte sig fysisk og få mere energi og mere flow. Jeg er taget til Sydfrankrig spontant i mandags, fordi jeg manglede nyt kreativt flow. Jeg havde brug for at slippe tankeren og rutinerne og være i et nyt land, med et andet sprog, anden mad og slippe mine tanker. Podcasten i dag handler om, hvad det kan gøre at flytte sig fysisk. Jeg har meget erfaring med det, og jeg ved hvordan det kan kickstarte nye ideer. Lande tanker. Skabe noget nyt. Lyt med i en freelancers bekendelser om at kickstarte ny kreativitet.

God lytning.

Del meget gerne. Giv den et like eller en anmeldelse i din ynglingsapp.

Giv os gerne en anmeldelse, der hvor du lytter. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

Kærligst Mille

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her