Skip links

En Freelanceres bekendelser #21 Sådan skaber du en succesfuld freelanceforretning og arbejdesliv

En Freelancers Bekendelser: Skab en Bæredygtig Forretning og drøm stort

Som freelancer kan du drømme stort og om lige hvad du vil. Det er en af de mange fantastiske ting ved at være freelancer. Men hvordan skaber man en bæredygtig forretning? I dagens episode af “En Freelancers Bekendelser” taler jeg med Marianne Bækbøl og Nina Trige Andersen fra FreelanceGruppen i journalistforbundet om netop dette emne. Vi diskuterer, hvordan du skaber en succesfuld freelanceforretning og ikke mindst skaber det liv, som du drømmer om.

Det kan være en stor omvæltning at gå fra fastansat til freelancer. Pludselig skal du selv strukturere din hverdag, motivere dig selv, finde opgaver og beslutte, hvilken type forretning du vil drive.

I dag deler vi vores erfaringer om, hvordan du skaber en bæredygtig freelanceforretning. Vi diskuterer, hvor vi finder inspiration, og hvordan nye produkter kommer på hylderne. Vi giver masser af gode tips og råd og forklarer, hvorfor netværk og et fagligt fællesskab er uvurderlige for freelancere.

Vi taler også om prissætning. Du skal ikke arbejde gratis eller billigt. Hvordan bliver vi bedre til at forklare vores værdi overfor kunderne? Hvad svarer vi, når de siger, de kan finde nogen billigere?

Er de vejledende priser i journalistforbundet realistiske? Hvilke kunder betaler disse priser, og hvordan bruger vi de vejledende priser til at forhandle? Lav en tjekliste over, hvad du laver for dine kunder, så de ved, at de får kvalitet for pengene. Lær at forklare din faglighed klart og præcist.

Hvordan omfavner man de nye AI redskaber og hvordan bruger du din faglighed til at skabe nye fantastiske produkter med AI.

Tune ind og få indsigt i, hvordan du kan opbygge en solid og bæredygtig freelanceforretning og det liv du drømmer om.

I dag i en freelancers bekendelser,

Giv os gerne en anmeldelse, der hvor du lytter. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

Kærligst Mille

Vil du høre mere til FreelanceGruppens podcast? Tjek her. 

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her