Skip links

En Freelancers bekendelser #10 Skru ned, så du kan skrue op for indtjeningen og livsglæden

Du skal skrue ned for at skrue op for indtjeningen?

Velkommen til endnu en spændende udsendelse af “En Freelancers bekendelser”. I dagens episode dykker jeg ned i min oplevelse af at skrue ned for mit arbejde i løbet af hele juni måned, og hvad der egentlig skete som resultat af denne ændring i tempoet.

Det er bemærkelsesværdigt, at når jeg sænker farten i mit arbejdsliv, bliver jeg faktisk langt mere produktiv, samtidig med at jeg oplever en betydelig stigning i min indtjening. Det er en erfaring, jeg har gjort mig gentagne gange. Uanset om det var dengang, jeg rejste jorden rundt som digital nomade, eller nu som freelancer med fast matrikel, så forbløffer det mig altid, at jeg ved at implementere disse metoder kan påvirke og udvikle min virksomhed på så markant vis.

I denne episode deler jeg mine konkrete handlinger og strategier, der har givet mig en række nye kunder og gode kontakter. Samtidig taler jeg om, hvorfor vores tanker om os selv og vores virksomhed spiller en afgørende rolle for vores indtjening og vores måde at drive forretning på.

Arbejdstimer er ikke afgørende for din produktivitet

Gennem mine erfaringer har jeg opdaget, at antallet af arbejdstimer ikke er afgørende for min produktivitet eller indkomst. Ved at finde den rette balance og skabe plads til refleksion, hvile, familie, tanker og kreativitet har jeg set en betydelig forbedring i mine arbejdsresultater og en øget økonomisk gevinst. Dette er noget, som enhver freelancer eller virksomhedsejer bør tage til sig. Så lad os komme i gang med dagens episode af “En Freelancers bekendelser”. Jeg håber, at du vil blive inspireret af mine erfaringer og opdage, hvordan du også kan forme din virksomhed og indtjening ved at tage disse kneb i brug.

Tak fordi du er her.

Del gerne podcasten i dit netværk, med andre der driver freelanceforretning, så vi kan hjælpe hinanden. Giv den en kommentar eller stik den en anmeldelse.

Mille

Har du lyst til at støtte mit arbejde og får du noget ud af at lytte?

Så giv gerne et bidrag på mobilpay 26209282. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her