Skip links

En Freelancers bekendelser #4 Intet svar

En Freelancers bekendelser #4 Intet svar

Ny podcast er ude, om livet som Freelancer. I dag handler det om ikke at få svar fra sin pitch og henvendelser.

Jeg har længe tænkt på, hvordan jeg fortsat kan bidrage med min store viden om livet som Freelancer, og nu er jeg klar med en splinterny podcast til dig, der brænder for Freelancelivet. I dag er afsnit 4 ude og det handler om hvordan du takler ikke at få svar på dine henvendelser.

Du kommer med ind i maskinrummet. Jeg deler ALT med dig De sjove dage, de hårde dage, hvordan du sælger dig selv, dine pitch, bliver ved, tjener penge, får afslag og kommer op igen.

 

Fjerde podcast handler om intet svar.

Du kender det helt sikkert. Både som selvstændig, som arbejdsgiver eller som ansat. Folk der ikke svarer på sms er, mails og andre beskeder. Du kender sikkert også, at du ikke selv får svaret tilbage, fordi du havde travlt eller fordi du simpelthen glemte det.

Men hvad gør man som freelancer, når en af nødvendighederne er at samarbejde med andre mennekser, at pitche ideer ind og få kunder og de ikke svarer.

Det taler jeg om i podcasten i dag, og hvad jeg mener du kan og bør gøre.

Jeg kommer også rundt om hvorfor jeg tror, det er et stort problem for mange i dag, at nå og svare og som altid får du en kort opdatering af, hvad jeg har beskæftiget mig med som freelancer i denne her uge.

 

Lyt med her og bliv klogere på, hvordan du takler at folk ikke svarer dig tilbage på dine henvendelser.

Del gerne podcasten i dit netværk, med andre der driver freelanceforretning, så vi kan hjælpe hinanden. Giv den en kommentar eller stik den en anmeldelse.

Tak

 

Mille

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her