Skip links

En Freelancers bekendelser #5 Den moralske forretning

En Freelancers bekendelser #5

Ny podcast er ude, om livet som Freelancer. I dag handler podcasten mest om moral.

Jeg har længe tænkt på, hvordan jeg fortsat kan bidrage med min store viden om livet som Freelancer, og nu er jeg klar med en splinterny podcast til dig, der brænder for Freelancelivet. I dag er afsnit 4 ude og det handler om hvordan du takler ikke at få svar på dine henvendelser.

Du kommer med ind i maskinrummet. Jeg deler ALT med dig De sjove dage, de hårde dage, hvordan du sælger dig selv, dine pitch, bliver ved, tjener penge, får afslag og kommer op igen.

 

Femte podcast handler både om moral, i forhold til hvad du siger ja til af jobs.  Den handler om, at sætte sin løn ned, også handler den om, hvorfor så mange mennekser ikke tror nok på sig selv. (og lidt om at holde ferie)

Vi har sat vores løn ned og i dagens podcast fortæller jeg dig hvorfor. Du får også et indblik i, hvilke job jeg har lagt stemme til og hvorfor nogle af mine venner blev kamp forarget over det. Jeg ser mig selv som skuespiller, der lægger stemme til et brand. Ikke som et brand jeg nødvendigvis, skal stå inde for. Eller sådan plejede jeg at tænke. Lyt med, når jeg sætter tanker og ord på den moralske udfordring i mit job som freelancer.

Også har jeg fået svar fra Gyldendal…..omg Her er noget vi alle kan lære om at svare og dele sit netværk.

Også skal vi lige runde mine erfaringer med freelancere, der ikke tror på sig selv og hvorfor det er så svært…Det har jeg nemlig et bud på, hvorfor det er tilfældet. Måske er du enig med mig i mine betragtninger om, hvad det er der er på spil.

Del gerne podcasten i dit netværk, med andre der driver freelanceforretning, så vi kan hjælpe hinanden. Giv den en kommentar eller stik den en anmeldelse.

Tak

 

Mille

Har du lyst til at støtte mit arbejde og får du noget ud af at lytte?

Så giv gerne et bidrag på mobilpay 26209282. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her