Skip links

En Freelancers bekendelser #7

En Freelancers bekendelser #7 Mere ADHD og Chat -GTP

Ny podcast er ude, om livet som Freelancer. I dag handler podcasten om mere ADHD og Kunstig intelligens

Jeg har længe tænkt på, hvordan jeg fortsat kan bidrage med min store viden om livet som Freelancer, og nu er jeg klar med en splinterny podcast til dig, der brænder for Freelancelivet. I dag er afsnit 7 ude og det handler fortsat om min nye opdagelse, nemlig at jeg tror, at jeg har ADHD. Men nu ved jeg hvordan jeg skal bruge det ordentligt.

Du kommer med ind i maskinrummet. Jeg deler ALT med dig. De sjove dage, de hårde dage, hvordan du sælger dig selv, dine pitch, bliver ved, tjener penge, får afslag og kommer op igen.

I dag er afsnit 7 ude og det handler om brugen af chat GTP som freelancer, hvordan jeg er landet i min nye ADHD hjerne, hvordan jeg har fået nye kunder og en hel masser andet.

Du kommer med ind i maskinrummet. Jeg deler ALT med dig. De sjove dage, de hårde dage, hvordan du sælger dig selv, dine pitch, bliver ved, tjener penge, får afslag og kommer op igen.

Jeg har haft ondt i hjernen efter jeg opdagede at jeg har ADHD og pludselig forsvandt det for 3 dage siden og jeg står helt og aldeles ny om empoweret. Hør hvordan i dagens afsnit og hvordan jeg har tænkt mig ikke at snuble i det, men bruge det som min force. Du kommer også til at høre, hvordan jeg er begyndt at bruge Chat-GTP (Og hvordan du kan bruge det) og et lille sneak peak af mit interview med forsker i kunstig intelligens ved Ålborg universitet Thomas Plough.

Dagens afsnit byder på masser af tips til din egen freelanceforretning….

Tak fordi du er her.

Del gerne podcasten i dit netværk, med andre der driver freelanceforretning, så vi kan hjælpe hinanden. Giv den en kommentar eller stik den en anmeldelse.

Mille

Har du lyst til at støtte mit arbejde og får du noget ud af at lytte?

Så giv gerne et bidrag på mobilpay 26209282. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her