Skip links

En Freelancers bekendelser anden sæson #15 Hvordan bruger vi den frihed, vi får som freelancere?

Hvordan bruger vi den frihed, vi får som freelancere?

I Danmark nyder vi en høj grad af frihed. Dette niveau af frihed intensiveres yderligere, når man vælger at blive freelancer. Men hvad vil du egentlig bruge al den frihed til?

I dagens afsnit af “En Freelancers Bekendelser” sætter vi fokus på netop dette spørgsmål. Jeg har ofte hørt mennesker sige, “Hvis jeg bare havde mere frihed, ville alt være bedre.” Dog overser de ofte at reflektere over, hvad de faktisk vil anvende denne frihed til, når de for eksempel bliver freelancere eller reducerer deres arbejdstid.

Vi lever i et land med en ekstraordinær grad af frihed, og som freelancer tager man dette et skridt videre. Alligevel oplever jeg, at mange ikke udnytter den frihed, de opnår. De behandler det som et fuldtidsjob uden ændringer, fordi de er usikre på, hvad de ellers skulle gøre. Hvorfor?

Mange giver op igen og tager i mod det første og bedste job, hvis det ikke går som de havde håbet inden for de første par måneder.
Men jeg tror på, at det er fordi de ikke nåede at smage på den den frihed, som bragte dem til i første ende at blive freelancer.

For hvad bruger du tiden på? Det sætter vi fokus på i dagens podcast, hvor formålet er at lave noget, der beriger tilværelsen og ikke bare at tage opvasken.
Hvor langt kan vi tage vores frihed til og hvad kan jeg bruge det til?

Jo mere man har oplevet frihed, des mere vil man have af den. Vi værdsætter friheden, ikke kun fordi det er en del af vores identitet, men også fordi årene som freelancere har formet os. Søgen efter den ultimative frihed er blevet en naturlig del af vores eksistens.

Giv os gerne en anmeldelse, der hvor du lytter. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

Kærligst Mille

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her