Skip links

En Freelancers bekendelser anden sæson #7 Implementering af gode vaner og ADHD

Sådan implementerer du gode arbejdesvaner – også med ADHD!

Velkommen til et afsnit jeg er ekstrem stolt af. Nemlig et afsnit om, hvordan du får gode vaner implementeret i din freelanceforretning – så du kan tjene flere penge, og få mere kreativt overskud.

I dag taler jeg åbent om min ADHD diagnose, hvad det har gjort for mig at få den, og hvordan jeg har kunne se mit arbejdsliv i et helt andet og nyt perspektiv. Jeg fortæller om hvilke udfordringer  ADHD en har givet mig arbejdsmæssigt og i mit liv, men også hvilken kæmpe styrke, jeg ser den som.

Jeg har været meget kritisk over for at skulle have medicin, fordi jeg aldrig tager medicin, og fordi jeg egentlig ikke synes, jeg har lyst til at tage medicin, for at kunne passe ind i verden. Egentlig havde jeg det sådan, det kan da ikke passe, at det kan virke på mig, og jeg har jo klaret mig godt. Er det overhovedet nødvendigt?

Jeg var bange for at det skulle dæmpe min kreativitet. Bange for at min personlighed blev en anden. Forestillede mig egentlig, at jeg ville blive sådan lidt døsig, og måske ligefrem en blid nordjysk pige:)

I podcasten kan du høre hvordan det går med medicinen og hvordan jeg oplever mit nye liv. For jeg kan godt løfte sløret for, at det er et nyt LIV for mig. Et liv med langt mere fokus og koncentration.

Få implementeret vanerne uden af miste kreativiteten.

Kristian og jeg taler om gode vaner, som vi hver især har i vores liv og arbejdsliv, men også hvordan du får dem implementeret i din hverdag og forretning. Vaner er en automatisk proces, som tager ca 1 måned at få indkørt i din hverdag og gøre til en del af din gode arbejdsproces. Vi kommer med en masse eksempler på, hvordan disse vaner kan hjælpe dig i din forretning og specielt dig der har ADHD, vil have endnu mere brug for at få gode vaner.

kristian har lavet en vaneliste med 12 punkter som han skal lave hver dag. En vaneliste? OMG! Det lyder meget kontroleret  og meget lidt kreativt i mine øre. Hvordan kan man så overhovedet have plads til spontanitet og fede kreative impulser. Du må høre podcasten, for at få svar.

 

Tak for at lytte med.

Giv os gerne en anmeldelse, der hvor du lytter. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

Kærligst Mille

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her