Skip links

En Freelancers bekendelser SHORT anden sæson #8 løft din freelancer og cocreate

En freelancers bekendelser short. Løft din freelancer

En freelancers bekendelser udkommer nu en gang om ugen fra i dag af og nyt koncept er, at hver anden podcast er en short på 10 min. En freelancers bekendelser short kalder jeg den.

Det er et hurtig kig ind i min hverdag, med de tanker jeg nu gør mig omkring det at drive forretning som freelancer lige nu. Hver anden gang er Kristian med i et længere afsnit,  der handler om et emne, vi diskuterer- lige som vi plejer.

I dag handler det om at løfte hinanden som freelancer, og lave shout out til andre seje freelancere. I går havde jeg nemlig 3 forskellige snakke med 3 freelancere, der alle inspirerede mig, på hver deres måde.

Det kan du høre om i denne short.

Løft din freelancer og cocreate.

Giv meget gerne podcasten en anmeldelse, der hvor du lytter.

 

Tak for at lytte med.

Giv os gerne en anmeldelse, der hvor du lytter. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

Kærligst Mille

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her