Skip links

En mavepuster. Når ingen forstår mine projekter episode 027 – Den digitale nomade

Alle mine projekter for 2017 er røget i vasken.
Forleden dag gik det op for mig, da jeg modtog et afslag fra radio 24/7 om at lave en podcast med min mand og jeg, om det at rejse jorden rundt, at alle de projekter jeg satte i søen sidste år, ikke er blevet til noget.

Jeg havde så mange ideer, forventninger og samarbejdsmuligheder i støbeskeen sidste år og Jeg havde virkelig en god fornemmelse af, at nogle af mine projekter, ville blive store, sjove og indbringende.

Det indebar bl a et TV program om at være digitale nomader.

Det er de ikke, og det ramte mig som en knytnæve lige i solar plexus at få endnu et afslag. Tværtimod har jeg modtaget afslag på afslag, og det gik op for mig hvor ærgerlig og ked af det, jeg blev over det. Jeg føler mig virkelig ikke forstået.

Det handler min podcast om i dag. Hvordan takler man afslag gang på gang. Hvad gør man, når ingen vil lege, og de der vil, ikke kan se det samme som dig?

Jeg har ikke nogen formel på det, men jeg vil indvie dig i mine betragtninger og fortælle dig om, hvordan jeg prøver at komme videre. Hvordan jeg bliver ved med at tro på, at der er et projekt, som nogen vil samarbejde med mig om. At det jeg tror på, og gerne vil formidle har en værdi for andre.

Det er tough at være selvstændig, men det er sgu også tough at gå veje, som andre ikke gør og blive ved med at tro på projektet.

Hvad er projektet? Projektet er at vise, at der er mange måder man kan leve på. At livet som lønarbejder fra 8-16 hver dag ikke er for alle, men at der findes alternativer. Alternativer som freelancelivet, som digital nomade, som børnefamilie der søger eventyret frem for den samme hverdag dag ud og dag ind.

Det er projektet. At inspirere til nytænkning.

Er det meningsfuld for mange eller er det meningsfuldt for få? Det er spørgsmålet, man må stille sig selv, når man modtager et afslag.
Colombia
Jeg er i Colombia, og det skal du selvfølgelig også høre om. Du bliver ikke skuffet. Hvis du overvejer, at prøve en destination, som ikke er væltede over at masseturisme endnu og godt kan lide salsa, god mad og er vild med historie og natur, så vil jeg så meget anbefale dig Colombia og ikke mindst Medellin. Medellin var for kun 20 år siden verdens farligste by med flest drab pr. indbygger. Alt det skyldes selvfølgelig Escobar, hans karteller og den store narkokriminalitet der fandtes og til dels stadig gør. Men Medellin er en by i rivende udvikling. Lyt med, du vil blive betaget og forelsket.

 

God lytning og som altid husk på at 'sharing is caring'. Så del derudaf i dit netværk.

 

Du kan støtte podcasten her, hvis du føler du får noget ud af det.

Kærligst Mille.

 

Billeder fra Colombia

 

Se mere om colombia her.

 

Og et råd herfra, tag dertil før det er for sent.

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her