Skip links

En spontan turisme snak og hvad det gør ved os episode 057

Turisme og overturisme.

En mini podcast, som blev lavet foran templet i Dambulla midt inde i Sri Lanka. Den opstod spontant, men jeg vil gerne dele den med jer, som et rejsetip, til dig der gerne vil væk fra turistområderne og få autentiske oplevelser. 

Noget jeg virkelig har fundet ud af ved at rejse så meget, det er, at bare fordi det står på ‘must do’-listen, så er det ikke sikkert, det er det værd, når det vrimler med turister. For mig, drukner et sted, når det er overfyldt. Så er jeg sådan set ligeglad med om, jeg burde have set Panama kanalens sluser, verdens syv vidundere, eller Eiffeltårnet i Paris.

Ja bevares, det er smukt, men det giver mig ikke en fløjtende fis. Der er intet autentisk over det. Det rører mig ikke. Hør mere i podcasten, hvad vores unger mener om emnet, og del gerne dit allerbedste rejsetips her med os andre.

Tak fordi du lytter.

Del gerne i dit netværk.

 

 

TAK

God lytning.

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her