Skip links

En udlandsdanskeres møde med Danmark episode 011 – Den digitale nomade

Jeg har aldrig tænkt over, at jeg ikke er dansk, for det er jeg jo. Jeg er født og opvokset i Danmark, men har både boet i Frankrig for mange år siden. Rejst i længere perioder, og senest boet 5 år i Spanien med min mand og vores to unger. Der er dog sket det, at jeg ikke længere føler mig 100 procent dansk, men langt mere international i min tankegang, og min måde at omgås mine medmennesker på. Jeg kan for eksempel slet ikke vænne mig til at I ikke kindkysser, men giver hånden. Det er faktisk helt vildt mærkeligt at være så længe på dansk jord igen, og der er flere kultursammenstød som jeg ikke var forberedt på og det har fået mig til at reflektere over mit tilhørsforhold.

I denne her podcast kan du høre, hvad jeg synes er det sværeste ved at være på dansk grund igen, men også hvor Danmark bare er fænomenal. Jeg sætter  spørgsmålstegn, ved hele planlægnings doddle mentaliteten der hersker i Danmark, og giver dig indblik i hvordan det fungerer i Spanien. Jeg forklarer også, hvordan jeg får nye ideer til at udvikle mig selv og min forretning i millespeak og til sidst i podcasten kan du høre, hvem jeg har  indgået et nyt samarbejde med. Noget jeg glæder mig helt vildt til.

 

Jeg håber du kan lide, hvad du hører, og du er velkommen til at dele podcasten eller give den et like i Itunes eller hvor du lytter.

Ha en smuk dag.

KH Mille

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her