Skip links

En Freelancers bekendelser anden sæson #5 Er du blevet ghostet?

Er du blevet ghostet?

I dag i en Freelancers bekendelser, handler det om ghosting. Fænomenet der kommer fra dating verden, men i den grad har sneget sin ind i vores arbejdsliv som freelancere

For både Kristian og jeg oplever flere gange om ugen at blive ghostet, og det gør du helt sikkert også, hvis du er freelancer.

Hvad er det, der gør at folk ikke svarer dig tilbage på dine pitch, din forespørgsel til en forsker du skal interviewe, eller på om I skal samarbejde om noget speak?

At blive ghostet kan sætte nogle virkelige dårlige tanker igang hos den, der oplever det, for vi vil altid som mennekser starte med at spørge os selv, om vi har gjort noget galt. Spørgsmål som var jeg irriterende? Løste jeg ikke opgaven korrekt? Hvorfor vil de ikke arbejde sammen med mig? Har jeg ikke forstået branchen? Det er et almindeligt menneskeligt træk, fordi du ikke ved hvad tavsheden betyder.

Tavshed gør en utryg.

Hvad gør vi så, når vi oplever at blive ghostet, og hvad er det mest almindelige årsager til at folk ikke svarer dig.

Det diskuterer vi i dag i en freelancers bekendelser, og vi håber, at du kan genkende dig selv i det. Det her afsnit er både for dig der er ansat og dig der er freelancer – det handler nemlig om at være et ordentligt menneske.

 

Tak for at lytte med.

Giv os gerne en anmeldelse, der hvor du lytter. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

Kærligst Mille

 

 

Leave a comment