Skip links

Reklamespeaker til TV-reklamer for Fitness World

Fitnessworld var min kunde i 2 år, hvor jeg lagde stemme til alle deres reklamespeak fra Supersonics studie i indre København.

I de her speak, var det vigtigt at det ikke lød reklameagtigt, men kunden ønskede en mere naturlig og laidback stemning i speaken.

Instruktionen lød på, at jeg skulle lyde som om, jeg talte til en ven og opfordre  ham eller hende til at gå med ned i Fitness World. De blev lavet i samarbejde med Supersonic.

Flere Fitness World reklamer

Jeg startede min voice-over karrierer som reklamespeaker. Jeg har altid været nysgerrig på, hvordan et budskab kan leveres med stemmen, og med over 240 jobs om året, er jeg meget velbevandret i at speake reklamer til både TV, Sociale medier og radio.

Reklamespeak ændre sig hele tiden, og som speaker føler jeg, det er vigtigt at orientere sig i, hvad der er tidens trend, så du hele tiden kan fintune dit instrument, og ramme tidens tone.

Det gør jeg personligt ved at lytte til mange reklamer, og bruge dygtige stemmetrænere, så min stemme altid kan præstere det, den skal.

Som reklamespeaker handler det langt fra kun om at kunne speake og have en stemme. Det handler i den grad også om at kunne lytte til instruktion,  og med flere end  1000 jobs i bagagen, vil jeg mene, at der ikke er den situation jeg ikke har stået i med kunder, studie og speak.

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her