• NUTIDEN ER REMOTE

    Sådan tiltrækker du den nye generation

SÅDAN TILTRÆKKER DU DEN NYE GENERATION AF REMOTE WORKERS. 

Foredraget ‘SÅDAN TILTRÆKKER DU DEN NYE GENERATION’ er designet til  VIRKSOMHEDER, der vil vide, hvordan de fortsat kan tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft.

Sådan tiltrækker du den nye generation til din virksomhed. 

Foredraget ‘Fremtiden er remote’ er et humoristisk og informativt foredrag, der vil give dig et indblik i hvorfor, det er en god idé at lade dine medarbejdere arbejde remote og sætte dem fri.

Mille Sjøgren vil give dig en humoristisk foredrag om livet som digital nomade. Hun vil lade dig komme helt ind i hendes hovedet, så din virksomhed lærer at forstå den generation, der lige nu bliver spyttet ud på arbejdsmarkedet og som stiller helt andre krav end frugtordninger og pensionsopsparing.

Du vil høre om, hvordan du tiltrækker højt kvalificeret arbejdskraft, hvad du får ud af at lade dine medarbejdere arbejder mere remote, og hvorfor det både kan være med til at skabe større produktivitet, mere arbejdsglæde og formindske stress hos dine medarbejdere.

Det er ikke længere fremtiden, men nutiden at lade sin medarbejdere få langt mere frihed og mulighed for at udleve andre drømme end det et kontor kan give dem i tidsrummet 9-17.

Teknologien er her til at vi kan leve og arbejde mere frit og remote, men det der mangler nu er mindsettet og tilliden.

Flere studier bla fra Harvard og Stanford, viser at mennesker der arbejder remote er langt mere produktive og lykkelige end deres kolleger der sidder samme fysiske sted hver dag.

Er du blevet nysgerrig på, hvad din virksomhed kan gøre?  Så ring på +45 2620 9282 eller skriv en besked herunder.