• DET FEDE FREELANCELIV

    Sådan får du succes som freelancer
    – Inspirerende foredrag om livet som freelancer af foredragsholder Mille Sjøgren

DET FEDE FREELANCELIV – Et inspirationsforedrag om at komme godt i gang som freelancer

Foredraget ‘Det fede freelanceliv’ er designet til dig, der overvejer livet som freelancer eller som er nysgerrig på, hvordan du kan blive ‘boss’ i dit eget liv.

FOREDRAG OM FREELANCE – DET FEDE FREELANCELIV

Foredraget ‘Det fede freelanceliv’ er designet til fagforeninger, A-kasser og andre, der vil inspirere deres medlemmer til at se alternative muligheder end en fast stilling. Foredraget giver indsigt i, at freelancelivet kan være fedt, sjovt og frit – og en god måde at tjene penge på anno 2018.

Uanset om du lige har taget springet som freelancer og har din første opgave til gode, eller om du er garvet med en solid erfaring, kan foredragsholder Mille Sjøgren give dig gode råd, som kan hjælpe dig med at få din virksomhed godt i gang – eller gøre den endnu bedre.

Mille har 10 års erfaring som freelancer og digital nomade, og i dette fremragende og humoristiske foredrag om freelancelivet, får du inspiration og konkrete råd til en starte og opretholde en velfungerende freelancekarriere.

Bliv din egen chef – Få inspiration til freelancelivet

Som freelancer løber du flere risici, end normale lønmodtagere, men til gengæld er du din egen chef. Det betyder, at du selv bestemmer, hvornår du arbejder samt hvor lidt eller hvor meget du arbejder. Det giver en enorm frihed. I foredraget ‘Det fede freelanceliv’ deler Mille ud af sin egen erfaring som freelancer. Du kommer blandt andet til at høre, hvordan hun selv startede, om alle hendes upsere og om alle hendes succesoplevelser som freelancer.

Bliv freelancer fordi du har lyst til at arbejde med lige præcis det, der gør dig glad, og fordi du vil bestemme over din egen tid og dit eget liv. Ifølge The Association of Independent Professionals and the Self Employed arbejder 25 procent af alle mennesker i Europa som freelancere. Det vidner om et langt mere dynamisk arbejdsmarked, hvor virksomhederne har fået øjnene op for, hvorfor det er en virkelig god ide at bruge freelancere.

Hvad får du med fra foredraget om freelancelivet?

Det er ikke nogen hemmelighed, at freelancere kan have svært ved at tjene penge, fordi markedet er stort, og det er svært at skille sig ud. I foredraget ‘Det fede freelanceliv’ får du masser af konkrete ideer til, hvordan du kan skabe din egen niche, skille dig ud og tjene penge som freelancer.

Udover konkrete tips til at starte din egen biks fortæller Mille også, hvordan du kan arbejde fra hele verden og dermed have tid til at dyrke andre interesser i dit liv.

Det håber jeg, du får, når du går fra mit foredrag:

Når du går fra foredraget ‘Det fede freelanceliv’, ved du, hvordan du kommer godt i gang som freelancer, og du vil have en fornemmelse af, om det er noget for dig. Og sidst, men ikke mindst, vil du få en ordentlig omgang inspiration til dit nye freelanceliv.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan du kan leve livet som freelancer og vil vide mere? Så ring på +45 2620 9282 eller skriv en besked herunder.