• EN FAMILIE REJSER JORDEN RUNDT

    – Inspirerende rejseforedrag om at fylde hverdagen med eventyr og oplevelser af foredragsholderne Mille Bruun Sjøgren og Kristian Sjøgren

TAG HVERDAGEN MED JORDEN RUNDT

Et inspirerende rejseforedrag om at få mere ud af livets hverdage og opleve verden sammen.

Tag hverdagen med Jorden rundt – lidt mere end et rejseforedrag

Tag hverdagen med Jorden rundt er et foredrag, der handler om at fylde hverdagen med eventyr og oplevelser. Mille og Kristian har rejst Jorden rundt med deres to skolebørn. Begge forældre arbejdede, og børnene gik i skole online, mens familien rejste med autocamper gennem USA, boede hos indianere dybt inde i Panamas jungle, lavede hjælpearbejde i slumkvarterne i Colombia, boede i papirshuse i Sydkorea og meget, meget mere. Hverdagen er, hvad vi gør den til. Mille og Kristian valgte en løsning og en hverdag, hvor de kunne kombinere karriere med familieliv og deres passion for at opleve verden.

I foredraget kommer du med på en eventyrlig rejse Jorden rundt med både store op- og nedture fra bjergtagende naturoplevelser og møder med spændende kulturer til voldsomme naturkatastrofer og udfordringerne ved at være sammen som familien 24 timer i døgnet. 

Mange mennesker drømmer måske om at rejse Jorden rundt med deres børn, men kan måske ikke finde modet eller økonomien til at gøre det. I foredraget kommer Mille og Kristian også ind på, hvordan man finder begge dele.

Foredraget er også en filosofisk betragtning om, hvad vi som mennesker ønsker at kigge tilbage på, når vi sidder på et plejehjem om mange år i slutningen af et langt liv. Vil vi huske tilbage på et liv med store oplevelser, der rørte og formede os, eller vil vi se tilbage på et liv med 50 år med ens arbejds-/hverdage, som vi 

ikke kan skelne fra hinanden? 

TAG HVERDAGEN MED JORDEN RUNDT

Inspirerende rejseforedrag – Næste åbne arrangement er d 31 oktober 2019 I Århus og er i samarbejde med restaurant Malt og inkludere lækker tapas.

’Tag hverdagen med rundt’ er et inspirerende rejseforedrag, der handler om at fylde hverdagen med eventyr og oplevelser. Mille og Kristian har rejst Jorden rundt med deres to skolebørn. Begge forældre arbejdede, og børnene gik i skole online, mens familien rejste med autocamper gennem USA, boede hos indianere dybt inde i Panamas jungle, lavede hjælpearbejde i slumkvarterne i Colombia, boede i papirs huse i Sydkorea og meget, meget mere. Hverdagen er, hvad vi gør den til. Mille og Kristian valgte en løsning og en hverdag, hvor de kunne kombinere karriere med familieliv og deres passion for at opleve verden.

I foredraget kommer du med på en eventyrlig rejse Jorden rundt med både store op- og nedture fra bjergtagende naturoplevelser og møder med spændende kulturer til voldsomme naturkatastrofer og udfordringerne ved at være sammen som familien 24 timer i døgnet.

Mange mennesker drømmer måske om at rejse Jorden rundt med deres børn, men kan måske ikke finde modet eller økonomien til at gøre det. I foredraget kommer Mille og Kristian også ind på, hvordan man finder begge dele. Mangler du inspiration eller måske mod til at flere tage chancer i livet, så kunne foredraget ‘Lev Modigt’ meget vel være noget for dig eller din virksomhed.

Foredraget ’Tag hverdagen med rundt’ er også en filosofisk betragtning om, hvad vi som mennesker ønsker at kigge tilbage på, når vi sidder på et plejehjem om mange år i slutningen af et langt liv. Vil vi huske tilbage på et liv med store oplevelser, der rørte og formede os, eller vil vi se tilbage på et liv med 50 år med ens arbejds-/hverdage, som vi ikke kan skelne fra hinanden?

Mille Sjøgren: Tag hverdagen med Jorden rundt!

Kristian Sjøgren: Tag hverdagen med Jorden rundt!

’DEN DIGITALE NOMADE’ – BERETNINGER OG GODE RÅD OM NOMADELIVET

Vi har valgt et liv som digital nomade, hvilket betyder vi arbejder online mens vi rejser rundt i hele verden. Lyt til vores beretninger og bliv inspireret til, hvordan du kan udleve din egen drøm om et selvstændigt nomadeliv.

Har du spørgsmål til foredraget eller ønsker du at booke Mille og Kristian som foredragsholdere, så ring på +45 2620 9282 eller skriv en besked herunder.