Skip links

En familie rejser verden rundt

Inspirerende rejseforedrag som digital nomadefamilie

’Tag hverdagen med rundt’ er et inspirerende rejseforedrag, der handler om at fylde hverdagen med eventyr og oplevelser. Mille og Kristian har rejst Jorden rundt med deres to skolebørn. Begge forældre arbejdede, og børnene gik i skole online, mens familien rejste med autocamper gennem USA, boede hos indianere dybt inde i Panamas jungle, lavede hjælpearbejde i slumkvarterne i Colombia, boede i papirs huse i Sydkorea og meget, meget mere. Hverdagen er, hvad vi gør den til. Mille og Kristian valgte en løsning og en hverdag, hvor de kunne kombinere karriere med familieliv og deres passion for at opleve verden.

I foredraget kommer du med på en eventyrlig rejse Jorden rundt med både store op- og nedture fra bjergtagende naturoplevelser og møder med spændende kulturer til voldsomme naturkatastrofer og udfordringerne ved at være sammen som familien 24 timer i døgnet.

Mange mennesker drømmer måske om at rejse Jorden rundt med deres børn, men kan måske ikke finde modet eller økonomien til at gøre det. I foredraget kommer Mille og Kristian også ind på, hvordan man finder begge dele. Mangler du inspiration eller måske mod til at flere tage chancer i livet, så kunne foredraget ‘Lev Modigt’ meget vel være noget for dig eller din virksomhed.

Foredraget ’Tag hverdagen med rundt’ er også en filosofisk betragtning om, hvad vi som mennesker ønsker at kigge tilbage på, når vi sidder på et plejehjem om mange år i slutningen af et langt liv. Vil vi huske tilbage på et liv med store oplevelser, der rørte og formede os, eller vil vi se tilbage på et liv med 50 år med ens arbejds-/hverdage, som vi ikke kan skelne fra hinanden?

 

Foredragsholder: Mille Bruun Sjøgren

Varighed: 15 – 120 minutter

Emner: Arbejdsglæde, Balance, Børneopdragelse, Digitalisering, Fremtid, Fremtid og Forskning, Fremtidstrends, Identitet, Iværksætteri, Konceptudvikling, Kreativitet, Kultur, Kultur og Samfund, Ledelse, Livsstil, Motivation, Parforhold, Personlig Udvikling, Personlig effektivitet, Selvledelse, Sundhed, Talentudvikling, Teknologi, Trend og Viljestyrke

Sprog: Dansk og Engelsk

Tilgængelighed:

Tilgængelig fysisk

BOOK MIG HER

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her