Skip links

Slip dine medarbejdere fri

Foredraget ‘SLIP DINE MEDARBEJDERE FRI’ er designet til VIRKSOMHEDER, der vil vide, hvordan de fortsat kan tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft, OG SAMTIDIG HOLDE PÅ DEM DE HAR.

Slip dine medarbejdere fri

Hvordan ser den fremtidige arbejdsplads ud for medarbejderne?

Slip dine medarbejdere fri Et foredrag om fremtidens arbejdsplads og de megatrends, der lige nu præger arbejdsmarkedet. Megatrends, du som leder skal kende, og ikke mindst hvad din organisation kan lære af freelancere. Fremtiden kom med corona 10 år før forventet, og det stillede nogle helt nye krav til mange organisationer. Krav som freelancere og remote workers har kendt til i årevis; nemlig hvordan man arbejder fleksibelt, agilt og omstillingsparat – og ikke mindst leder sig selv (selvledelse). Er du som leder klar til at slippe dine medarbejdere fri og opnå deres virkelig potentiale? Det kan lyde skræmmende at slippe sine medarbejdere fri, for hvordan skal du så kunne styre dem, og sørge for at de får gjort det, de skal? Det korte svar er: Det skal, du ikke. Foredraget er et inspirationsforedrag til ledere og deres medarbejdere om, hvordan de kan skabe et fleksibelt og produktivt samspil, så alle er vindere og udnytter deres fulde potentiale.

 

Foredraget indeholder – Globale trends: Undersøgelser viser at 30 procent af alle danskere, gerne vil sige op. De er en del af en større global trend, The great resignation som er en af de trends, der lige nu præger arbejdsmarked, og årsagen er simpel. Mange vil mere end at arbejde efter et gammelt paradigme i faste rammer. De vil have formål og fleksibilitet. Arbejdsmarked ændre sig i rasende fart, og derfor skal du følge med. Remote work og fleksibilitet: Mille´s 10 års erfaring som digital nomade, freelancer og virksomhedejer. Hvordan ser fleksibiliteten ud i ekstrem forstand. Hvordan overholder du deadlines, har kontakt med medarbejdere for eksempel fra en jungle i Panama? Og hvad vil det sige ikke bare at tale om fleksibilitet, men rent faktisk implementere den og slippe dine medarbejdere fri? Selvledelse:

Hvad kan du lære af din freelancer om remote work, deadlines, selvledelse og ansvar? Kompetencer der bliver påkrævet i fremtiden hos enhver medarbejder. Tiden i fremtiden bliver flydende, og der er ikke længere stor afstand mellem privatliv og arbejdsliv. Hvordan vil det påvirke organisationer og medarbejdere?

Når I går hjem fra ‘slip dine medarbejdere fri’, har både medarbejder og leder en ny forståelse for, hvad fremtidens arbejdsmarked og arbejdsplads kræver af medarbejdere og ledere i forhold til fleksibilitet, tid og ansvar, Og hvordan de kommer fra 2024 og ind i fremtiden blandt andet med fokus på remote work og fleksibilitet.

Foredragsholder: Mille Bruun Sjøgren

Varighed: 15 – 120 minutter

Emner: Adfærd, Fremtid, Fremtid og Forskning, Fremtidstrends og Kommunikation

Sprog: Dansk og Engelsk

Tilgængelighed:

Tilgængelig fysisk og online

BOOK MIG HER

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her