INSPIRATIONSFOREDRAG

Millespeak tilbyder inspirationsforedrag med filosofiske betragtninger, ordentlige saltvandsindsprøjtninger og konkrete råd, der giver stof til eftertanke, underholder og inspirerer samtidig med at være debatskabende.

Er du nysgerrig på, hvordan du kan leve livet mere modigt og tage beslutninger hen imod det liv, som du drømmer om? Ønsker du inspiration til, hvordan du kan få succes som freelancer eller hvordan du kan skabe dig en selvstændig tilværelse som digital nomade? Så læs mere om de forskellige foredrag herunder.

Sådan får du succes som freelancer – Tag kontrol over dit eget arbejdsliv.

Foredrag med Mille Bruun Sjøgren

DK 12.500

Bliv klog på at rejse jorden rundt

Med Mille Bruun Sjøgren & Kristian Sjøgren

DK 15.000

Bliv modig –

opnå det, du gerne vil

Foredrag med Mille Bruun Sjøgren

DK 12.500

Stort tak til Mille Søgreen, der kom forbi Dansk Journalistforbund, og gav os 6 års erfaringer som digital nomade med sin familie Jorden rundt. Unægteligt et passioneret og inspirerende oplæg med nyttige rejsetips og salgstricks til den seriøse globetrotter, der ikke blot skal på ferie, men ønsker at gøre verden til sit hjem, skole og arbejdsplads i ét.

Charlotte Gecklertilrettelægger for DJ / Kreds 1Journalistforbundet

PODCAST – ’DEN DIGITALE NOMADE’

Vi har valgt et liv som digital nomade, hvilket betyder vi arbejder online mens vi rejser rundt i hele verden. Lyt til vores beretninger og bliv inspireret til, hvordan du kan gøre din egen drøm om et selvstændigt nomadeliv til virkelighed.

“Mille giver os et los i r…. og sætter spørgsmålstegn ved småborgerligheden, den magelige og komfortable liv, og kommer ind både på hverdagslivet og mere filosofiske og eksistentialistiske livsspørgsmål.”

Peter Malling

“Super inspirerende podcast som jeg er flittig lytter af”

Nelli Arnth Andersen

“Livsbekræftende, inspirerende, tankevækkende og så er Mille bare skøn og hudløs ærlig. Fantastisk podcast – lyt …. ja bare lyt.”

Nina Duschek

“Meget inspirerende, ærligt og lige fra hjertet. Tak”

Rine Obel
“Man bliver helt misundelig, når man hører Mille og Kristians inspirerende historie om, hvordan man kan rejse på langfart med sine børn og sit arbejde samtidigt”.
Katrine Lerche

SE INDSLAG I GO’ MORGEN DANMARK PÅ TV2 OM AT LEVE SOM DIGITALE NOMADER

Vi har valgt at leve et nomadeliv rundt omkring i verden. I indslaget kan du høre mere om, hvorfor vi skiftede et almindeligt rutinepræget liv i Danmark ud med et liv på farten og en hverdag med vilde oplevelser.

Ønsker du et inspirationsforedrag, der handler om livet som freelancer, om mod, forandring og bare at gøre det, du brænder for eller vil du gerne vide mere om, hvordan du kan blive digital nomade? Så book mig som foredragsholder. Ring på +45 2620 9282 eller send mig en forespørgsel på mail.

Book et foredrag