Skip links

Mine foredrag

Jeg holder inspirationsforedrag indenfor fremtidens arbejdsmarked, remote work, om at skabe sig som digital nomade, iværksætteri og om rejse.

 

Mille Sjøgren er ekspert i og holder foredrag om det innovative og frie arbejdsliv, som vinder større og større indpas i verden i disse år. Digitaliseringen og corona virussen ændrer verden, og langsomt, men sikkert, ændrer arbejdslivets form sig også.

Vi må indstille os på, at 9-17 ikke længere er den bedste måde at arbejde på, eller i hvert fald ikke den bedste måde at arbejde på for alle. De seneste to år har rigtig mange mennesker mærket på egen krop, hvordan det foregår, når man skal arbejde på afstand af kontoret. De fleste har arbejdet hjemmefra. Nogle har elsket det, imens andre har hadet det.

I dag kalder mange virksomheder sig innoverende og fleksible, fordi de lader deres medarbejdere tage deres Zoom-møder fra hjemmekontoret. Læringen har været stor for nogle virksomheder, mens andre kun har lært at lade deres medarbejdere arbejde hjemme fra soveværelset to gange om ugen. På den måde misser mange virksomheder big time ud på det potientiale medarbejderen har, men de misser også ud på deres egen fremtid.

Og hvem vil misse ud på sin egen fremtid?  Mille udfordrer hele tankegangen om fleksibilitet i arbejdet og muligheden for at arbejde hjemmefra. De to ting er nemlig slet ikke det samme. Hendes foredrag er en slagkraftig og humorfyldt opsang til arbejdsmarkedet og en øjenåbner for ledere og medarbejdere i forhold til, hvad der er muligt, og hvordan man bedst muligt bruger sine medarbejdere, så de bliver eksperter i selvledelse, remote arbejde og frie. Både dem du har, og dem du søger efter i fremtiden.

Mille har selv levet som digital nomade i 10 år år, og i de 10  år har hun rejst Jorden rundt med sin familie – uden at miste én eneste arbejdsdag. Hun er frontrunner på en trend, der vinder større og større indpas, og som er i gang med at ændre hele den måde vi arbejder på.

Lev modigt

Virksomhed: Slip dine medarbejdere fri

En familie rejser verden rundt

Bryd Rammerne - et foredrag til unge om at vælge det utraditionelle

Hvad siger mine kunder?

Jeg vil lade ordet gå til dem som jeg har arbejdet med.

Kontakt mig for nærmere info

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her