INSPIRATIONSFOREDRAG

Millespeak tilbyder inspirations – foredrag med filosofiske betragtninger, ordentlige saltvandsindsprøjtninger og konkrete råd, der giver stof til eftertanke, underholder og inspirerer samtidig med at være debatskabende. Mille er go’ til at fortælle virksomheder, hvorfor, det er vigtigt de slipper deres medarbejdere fri og arbejder remote, både for virksomheden og for medarbejderne skyld.

Er du nysgerrig på, hvordan du kan leve livet mere modigt og tage beslutninger hen imod det liv, som du drømmer om? Ønsker du inspiration til, hvordan du kan få succes som freelancer eller hvordan du kan skabe dig en selvstændig tilværelse som digital nomade? Så læs mere om de forskellige foredrag herunder.

Er du virksomhed og arbejder i med ord som Livsmod, fremtidens arbejdsmarked, kvalificeret freelancere og hvordan I skal tiltrække den yngre generation, der ikke længere accepterer 9-17 konceptet som eneste mulige måde at arbejde på, Så book mig til foredrag.

Jeg samarbejder også med YOUANDX, hvor du OGSÅ kan booke mig igennem.

For at se mit foredrags CV tryk videre

Sådan tiltrækker du den nye generation

Foredrag med Mille Bruun Sjøgren

DK 15000

Bliv klog på at rejse jorden rundt

Med Mille Bruun Sjøgren & Kristian Sjøgren

DK 15.000

Bliv modig –

opnå det, du gerne vil

Foredrag med Mille Bruun Sjøgren

DK 12.500

Site logo

September 2018

Stort tak til Mille Sjøgren, der kom forbi Dansk Journalistforbund, og gav os 6 års erfaringer som digital nomade med sin familie Jorden rundt. Unægteligt et passioneret og inspirerende oplæg med nyttige rejsetips og salgstricks til den seriøse globetrotter, der ikke blot skal på ferie, men ønsker at gøre verden til sit hjem, skole og arbejdsplads i ét.

Charlotte Gecklertilrettelægger for DJ / Kreds 1Journalistforbundet

Goodtalks

November 19, 2018

Mille får min varmeste anbefaling som foredragsholder!!! Mille er en fantastisk fortæller, ærlig, passioneret og ekstremt inspirerende! Jeg bookede Mille til et oplæg i min virksomhed Goodtalks og Mille fik rene 5 ud af 5***** på hendes fantastiske fortælling. Der var 100% tilfredshed fra alle deltagere, og mange skrev til mig uopfordret bagefter og udtrykte deres store begejstring! Vil anbefale alle at Booke Mille til et kæmpe energiboost!

Pernille Sandberg BechCEO & Founder at GoodtalksGoodtalks

November 15, 2018

Mille får mine absolut allervarmeste anbefaling som en forrygende inspirator og oplægsholder ift iværksætteri, kvindeliv og mod til at turde gå efter drømmelivet. Hun er både super autentisk, har et drive og en power der rækker langt ud over scenen, men formår samtidig at formidle og inddrage så alle er med undervejs. Og så har hun 100% hjertet med og det mærkes. Sjældent har jeg fået så meget positiv feedback fra kursister for valg af oplægsholder 💞

Linn RadstedEntrepreneur ✔Konceptudvikler ✔Brandbuilder ✔Mentohttp://getthere.dk/

November 1, 2018.

Med Mille ved man bare ikke helt hvor man skal starte. Det er tydeligt at hun har så mange nuancer, livserfaringer, og en horisont så bred, at den ene ende ikke kan nå den anden.
Varme og humor, nysgerrighed, plus en helt exceptionel jordnærhed er nogle af de egenskaber, man oplever på hendes foredrag eller som lytter af podcasten “Den Digital Nomade”.
Hun er en historiefortæller med stemme og krop, og formidling af hendes eventyr med hendes familie og ind i sig selv, inspirerer og belyser nogle dele af det at være til og føle sig begrænset af.

Tina Bella ChristoffersenGrafiker med speciale i kreativ corporate brandinhttps://www.graphiconfetti.dk/
image.png

November 2019

Min kollega og jeg er stadig så begejstrede at vi dårligt kan få armene ned.

Min kollega tager 4 uger til New Zealand midt december, og fik virkelig lyst til at tænke i andre baner end blot at vende tilbage.

Hanne Bertelsen, Hanne Berthelsen Bibliotekar Kulturinstitutionenhttps://www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer

image.png

November 2019

Mille er en fantastisk formidler og hendes foredrag var meget inspirerende. Jeg deltog i Mille Sjøgrens foredrag den 31/10-2019 om, hvordan fremtidens arbejdsmarked kan se ud. Mille var rigtigt god til formidle budskabet og til at inddrage sin egen historie. Det var meget lærerigt og interessant at høre Milles måde at strukturere sit arbejdsliv og sin hverdag på. En af Milles pointer er, at arbejdsmarkedet allerede i dag er remote, for vi har teknologien til det, så det er blot at udnytte den. Det var et meget spændende tema. Hun var god til både at fremhæve fordelene for virksomhederne og medarbejderne. 
Cecilie Reinholt Woller Freelance projektleder & marketingkonsulentInspired Beyond babies

Image result for hk logo

Oktober 2019

”Mille leverer et energisk og indlevende foredrag, med billeder og formuleringer, der virkelig får dig til at tænke på en anden hverdag. Hvis du har brug for inspiration til at komme væk fra hverdagens ”hamsterhjul”, så gør dig selv den tjeneste og oplev Mille’s foredrag om at være en ”Digital nomade”.

Bogen Digitale nomader,  er virkelig underholdende og inspirerende. Er selv ved at lokke min mand med på eventyr, sammen med vores 2 små drenge. Det er nu vi lever!

 

SheenaBanfield Ebentkoordinatorhttps://www.hk.dk/omhk/afdeling/hk-hovedstaden

Her havde Vi fornøjelsen af Mille Bruun Sjøgren som fortalte om livet som Digital Nomade, om arbejdslivets omstilling, til at imødekomme de kommende generationer på arbejdsmarkedet. Det skal nok blive sjovt.

Lad mig sige det med det samme, her er der fart på Mille forstår at ruske op i tilhørerne, der er nok nogen hvor det ikke rigtigt går op for dem, hvad det betyder at kunne planlægge sit eget liv. Det gælder ikke kun personer men også virksomhederne.

Mille’s inspiration var en eye opener for mange af vores tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter, seniorer og de pensionister som var indbudt til konferencen.

Jeg kan varmt anbefale Mille, hun er meget fleksibel, nem at arbejde sammen med og spændende at høre på.

Torkil Aabye Dansk Metal Tele Øst’s https://teleoest.dk/

PODCAST – ’DEN DIGITALE NOMADE’

Vi har valgt et liv som digital nomade, hvilket betyder vi arbejder online mens vi rejser rundt i hele verden. Lyt til vores beretninger og bliv inspireret til, hvordan du kan gøre din egen drøm om et selvstændigt nomadeliv til virkelighed.

“Mille giver os et los i r…. og sætter spørgsmålstegn ved småborgerligheden, den magelige og komfortable liv, og kommer ind både på hverdagslivet og mere filosofiske og eksistentialistiske livsspørgsmål.”

Peter Malling

“Super inspirerende podcast som jeg er flittig lytter af”

Nelli Arnth Andersen

“Livsbekræftende, inspirerende, tankevækkende og så er Mille bare skøn og hudløs ærlig. Fantastisk podcast – lyt …. ja bare lyt.”

Nina Duschek

“Meget inspirerende, ærligt og lige fra hjertet. Tak”

Rine Obel
“Man bliver helt misundelig, når man hører Mille og Kristians inspirerende historie om, hvordan man kan rejse på langfart med sine børn og sit arbejde samtidigt”.
Katrine Lerche

SE INDSLAG I GO’ MORGEN DANMARK PÅ TV2 OM AT LEVE SOM DIGITALE NOMADER

Vi har valgt at leve et nomadeliv rundt omkring i verden. I indslaget kan du høre mere om, hvorfor vi skiftede et almindeligt rutinepræget liv i Danmark ud med et liv på farten og en hverdag med vilde oplevelser.

Ønsker du et inspirationsforedrag, der handler om livet som freelancer, om mod, forandring og bare at gøre det, du brænder for eller vil du gerne vide mere om, hvordan du kan blive digital nomade? Så book mig som foredragsholder. Ring på +45 2620 9282 eller send mig en forespørgsel på mail.

Book et foredrag

Vil du med i klubben? Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor du får info og rabatter på mine foredrag, bøger og gode inspiration podcasts om livet som digital nomade. 

INFO

millemum@gmail.com

+45 20209282

www.millespeak.dk

LET´S CONNECT