Skip links

Fra Boston til Florida i en autocamper!!! Episode 018 – Den digitale nomade

Er du omstillingsparat? Det er jeg, og det bliver jeg nød til at være som digital nomade. For ingen dage er, som du regner med.

Hvis du rejser og vil arbejde, så er det en del af din dagligdag. Ingen dage er ens, og du tror måske du skal til Charleston, men det skal du ikke, for så kommer der en orkan, der hedder Irma. Hej hej siger Irma, og dens veninde Maria og i stedet ender du i Boston, hos en fantastisk dame Pat på 88 år, som åbenbart er familie, du ikke anede, du havde, men som tog sig af dig og din familie i 3 dage.

Og Pat giver dig et indblik i den amerikanske kultur, set med en 88 årigs øjne. Og du kan ikke være mere taknemmelig over at Irma alligevel kiggede fordi, altså set ud fra et egoistisk synspunkt.
Omstillingsparat!
Denne her podcast handler om at kunne være omstillingsparat både i dit arbejde, i din rejse og i din familie, men den handler også om hvad hjem betyder. For dig, for mig og for et amerikansk nomade par Brooke og Eric, som jeg mødte i Shenandoah National Park.

Der er stof til eftertanke venner.

Du skal høre, om alle de vilde amerikanere vi har mødt. Fra bingo kultur folket, til overklasse kultur til nomadekultur, til pensionist kultur og hvad jeg har lært af dem alle sammen. Og jeg må bare sige, at ja der sker meget lort i verdenen, men vi møder næsten kun gode folk på vores vej..men der er et lille men, et men, som åbenbart er en del af den amerikanske kultur.

 

Denne her podcast byder også på mig synge country, et godt råd fra en lærer, og hvordan det er umuligt at køre autocamper uden at nogen kører ind i dig.

God lytning af den digitale nomade. Et liv på farten med Mac´en i hånden og for mit vedkommende et tungt studie.

Tænker du, du har nogle i din omgangskreds, der ville få glæde af denne her podcast, så del den med dem. Du kan også støtte den med en 10, hvis du trykker på linket. Det vil jeg bliver super taknemmelig for.

Ha en skøn dag.

Kærligst Mille og god lytning
Og husk lige alt er muligt, hvis skal bare huske at gøre det.

 

Photos (12)

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her