Skip links

Fremtidens trends med Liselotte Lyngsø episode 017 – Den digitale nomade

Fremtidsforsker fra Future navigator på besøg i dagens podcast.
Er du ligesom mig nogle gange bekymret, om dit job findes i fremtiden? Eller hvordan algoritmer og Indere kan overtage dit job? Eller om dine unger skal tage kørekort i fremtiden?  Eller er du bare møgnysgerrig på, om de der førerløse biler egentlig bliver til noget? Og hvis de gør, hvordan vil det så ændre vores samfund?

Derfor har jeg interviewet den sejeste fremtidsforsker Liselotte Lyngsø fra Future Navigator, om bla. de spørgsmål.

Liselotte Lyngsø er nok én af de mest inspirerende og entusiastiske mennesker, som du kommer til at møde. Hun har en helt fantastisk evne til at male mentale billeder af, hvordan udviklingen vil påvirke os. Liselotte er en efterspurgt foredragsholder verden rundt og I dag er jeg så heldig, at hun gæster Den digitale nomade.

Fra Wi-FI til LI-FI

Hun fortæller om mange spændende tiltag, bla hvordan vi snart kommer til at gå fra Wi-FI til LI-Fi, og det er gode nyheder for en digital nomade som mig, for når man rejser i mange dele af verdenen, så er wifi, faktisk en mangelvarer. Bevares det findes, men det er så ringe, at du ikke kan bruge det til at arbejde. Hvad Li-FI er, kan du høre mere om i dagens digitale nomade.

Liselotte Lyngsø fortæller om nye trends, inden for arbejdspladser, hjemmekontor, living spaces og digitale arbejdspladser. 'Folk gider ikke pendle mere, og det er de store virksomheder ved at finde ud af, så der er mange spændende tiltag i den retning', fortæller Liselotte.

Lselotte kigger efter skift i samfundet, og den digitale bølge har kæmpe betydning for fremtiden, hun forklarer også at vi absolut ikke skal være bange for Inderen, der kan gøre arbejdet billigere end os…Det er noget helt andet, vi skal frygte..

Så velkommen indenfor i den digitale nomade om fremtiden med skarpe Liselotte Lyngsø.

Hvis du kan lide denne her podcast om fremtiden, så giv den et like i Itunes, eller hvor du lytter. Del den med dine venner, så de også får glæde af Liselottes kloge ord, eller smid en 10 er i kassen, for at støtte mit arbejde. Jeg siger mange tak, det betyder alverdens.

 

God lytning Kærligst Mille

Vi er på en skype linie, der driller lidt – men jeg håber det giver mening alligevel.

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her