Skip links

Frie kram i Tokyo og bliv heldig med vilje….episode 36 – Den digitale nomade

Bliv heldig med vilje

Det er min tese, at mange mennesker gerne vil leve et andet liv, end det de egentlig lever. Det forstår jeg godt. Hverdagen kan være hård og fuld af trivialiteter. Du har måske ligefrem et arbejde, der ikke giver dig en fløjtende fis. Hvis man har det sådan, er det også nemt at kigge på andre og tænke, ‘wow, hvor er de heldige’.

Men du kan sagtens blive heldig også – altså med vilje.

For nylig fortalte min veninde mig, at hun havde stået til et selskab, hvor en bekendt havde sagt om os (altså mig og min familie) ‘De er også bare så heldige, at de kan rejse jorden rundt på den måde’.

Men her må jeg altså opponere. Vi er ikke aldeles ikke heldige. Overhovedet ikke. Du kan høre i podcasten, hvorfor, jeg ikke mener, vi er heldige.

Du vil jo slet ikke det her, vil du?

Selvom du måske tror, at du gerne vil rejse jorden rundt, og det lyder lækkert og frit at backpacke rundt i verden og have en masse oplevelser på kontoen, spise lækker mad, drikke hvidvin i solnedgangen, paddlesurfe på Panamakanalen og trekke gennem Grand Canyon, så tror jeg overhovedet ikke, at det er det, du vil.

Du kan lytte med i podcasten for at høre mit bud på, hvad det egentlige er, du vil, og hvordan jeg mener, at alle kan blive heldige med vilje.

Du får også en kort krammer fra Tokyo og livet i Japan.

Som altid: kan du lide hvad du høre, så vær sød at:

DEL den, LIKE den eller smid en 10 kroneseddel i kassen.

Tusind tak for din støtte.

Kærligst Mille

 

Her ser du verdens travleste lyskryds. Når det er mest travlt passerer 1000 mennesker igennem i minuttet.

SE HER.

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her