Skip links

Goodtalks mød Pernille Sandberg Bech episode #063

Goodtalks møder den digitale nomade

I dagens podcast møder jeg stifteren af Goodtalks, et netværk, som ifølge Pernille Sandberg Bech er en digital byttebørs af medmenneskelighed. Lyder det ikke fedt?

Vi starter mødet i en hurtig sportsvogn, bandende og med en rumpet der er ved at blive brændt af. Så lyt godt med.

Netværk er en af de vigtigste kompetencer, hvis du er selvstændig freelancer og ikke mindst digital nomade, derfor skal du altid bruge tid på at netværke, ligegyldigt hvor du er i verden.

Pernille fortæller, hvordan hun gik fra corporate life til selvstændig, at hun er pisse bange for, at folk afslører hende i ikke at være god nok, og at hun allerhelst vil kunne arbejde fra sin I-phone et sted på en båd, hvor der er varmt.

Hør hvorfor hun mener, det er vigtigt at kvinder spiller hinanden gode, hvorfor vi skal vise vores svage sider, og hvorfor hun  elsker mænd. (Hvem gør ikke det)

Vi taler en hel del om arbejdsglæde, og så giver Pernille mig et par velmenende råd i starten af podcasten, hvor vi suser afsted i hendes sportsvogn, som vist ikke er hendes, for hun har ikke fået løn i et år, og hvordan er det egentlig?

Du kan blive premium på goodtalks

Jeg håber virkelig, du også kan få ideer til, hvordan du kan starte en selvstændig platform, og komme til at leve af den digitalt fra en båd et sted i fremtiden. Men du kan også tilmelde dig hendes netværk lige her, og bruge koden Mille, så får du første måned premium helt gratis.

Måske du skal tale med dine børn? De har så mange gode ideer. Tænk hvis de også gav dig en idé.

Hvis du gerne vil støtte podcasten så kan det gøres her. Jeg går baglæns i bro, hver gang jeg modtager en 10er.

Tusind tak.

Og vil du have mere? Ja så har jeg jo lige netop udgivet din sommerlæsning Digitale Nomader, et liv med mere eventyr og mindre hverdag.

Nap den endelig her, og jeg lover dig, du bliver både inspireret og provokeret.

Kærligst Mille

mille sjøgren

Mille og Pernille i studiet og lave den digitale nomade

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her