Skip links

Har du et job i fremtiden? Episode 010 – Den digitale nomade

Det kan fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen fortælle dig, som jeg har interviewet i denne episode af den digitale nomade. Det er ikke fordi hun ser ind i en krystalkugle, men hun spotter bla. trends for firmaet Future navigator, holder foredrag og har sit eget firma, hvor hun rådgiver kvinder i at administrerer deres penge om bl.a at spare op.

Måske skal du slet ikke spare op til Pension i fremtiden, men til pauser i livet, som Louise Fredbo forklarer i interviewet.

Hvis du vil vide noget om micro-jobbing, hvor længe du har et job af gangen i fremtiden, og hvordan du skal arbejde, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig at lytte til denne podcast, med fantastiske Louise Fredbo-Nielsen.

Jeg må sige at Louise er et af de mest inspirerende mennesker, jeg har interviewet, og der hvor jeg selv har fået flest aha-oplevelser, og inspiration til, hvordan jeg skal arbejde i fremtiden. Tak Louise.

Hvad er det du skal tænke på, både som digital nomade, men også i al almindelighed på fremtidens

arbejdsmarked?

Alt det og meget mere får du svar på i den digitale nomade i dette afsnit.

Hvis du kan lide, hvad du hører, må du meget gerne give den en anmeldelse i Itunes, det vil jeg sætte stor pris på.

Du er også velkommen til at dele den i dit netværk, hvis du tænker den kunne inspirere andre. Sharing is caring, as you know.

Ha en skøn dag.

 

Kærligst Mille

Hvis du har lyst til at støtte denne her podcast, så tryk på linket nedenunder. Det vil jeg være taknemmelig for.

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her