Skip links

Har vi valgt rigtigt? En samtale fra Spanien episode 049

Har vi mon valgt rigtigt?

Hvordan holder man ferie, et sted man plejer at bo?

Vi er tilbage i Javea, byen mine børn startede deres skolegang. Byen, hvor de fik deres venner, byen de lærte spansk og engelsk i. Lærte at Appelsiner er noget, der hænger på træerne i haven, at solen skinner hver dag og vandet er krystalblåt. Spanien er fantastisk. 

Det har været lidt af en tur down memory lane denne uge, at komme hjem til Spanien. Vi har gjort alt det, vi skulle, drukket Cotado hos vores ven Juan, shoppede hos Alicia i el pueblo, hikede til Saint Antonio, badede på Granadella. Spist på Monsoon, og surfede på Arenal. Som vores liv plejer at være. Vi har ikke været her i knap 1,5 år, da vi jo af gode grunde har rejst Jorden rundt, men det var både dejligt og melankolsk at være tilbage. 

I dagens podcast, har jeg sat min mand Kristian i stævne. Vi taler om, hvorvidt vi har valgt rigtigt denne gang, da vi flyttede til Danmark og ikke tilbage til Spanien? Om Javea fremadrettede skal være vores hjem? Hvilke følelser og tanker har det sat i gang hos os. 

Vi diskuterer mulighederne for nye eventyr, og småskændes selvfølgelig lidt.❤️

Sådan er det, når vi taler om de store emner i vores familie.

Lyt med, og hør hvordan vi tackler det at komme tilbage, og hvordan fremtiden ser ud.

Imens vi var afsted, fik jeg en ny kunde og det er jo fantastisk, at kunne tage dem ind, selvom vi er ude i Verden. Længe leve den digitale tidsalder.

Hvis du fik noget ud af podcasten, må du meget gerne støtte den her med en 10 krone seddel.

Jeg håber, du er glad for at være her og føler dig inspireret.

Kærligst Mille

 DEL GERNE I DIT NETVÆRK.

Tusind tak.

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her