Skip links

Her er hvorfor du ikke skal gå tilbage til plejer……….episode 078

Lad nu være med at gå tilbage til det, du plejer

Lad nu være med at gå tilbage til det du plejer. I podcasten den digitale nomade stiller jeg skapt på remote work og hvorfor det er vigtigt for vores samfund.

I dette afsnit stiller jeg mig op på skamlen, og taler direkte til dig om at stoppe med at gå tilbage til det du plejer.

Lige nu har hele verden, din arbejdsgiver, skolen og dig selv fået nye gode erfaringer i at leve og arbejde remote. Brug dem.

Hvad sker der nu, hvor vi begynder at åbne skoler, virksomheder og andet? Vi går tilbage til plejer og det er altså nu, vi skal passe gevaldigt på, og bruge al den erfaring vi har fået til at skabe noget nyt, et nyt samfund, en ny måde at leve og arbejde på.

Man må stille sig selv spørgsmålet, hvorfor skal jeg egentlig komme ind på min arbejdsplads?

Hvad er formålet?

Er det bare fordi det plejer vi at gøre, eller giver det mening at jeg fysisk sidder inde på et kontor?

I dagens afsnit fortæller jeg dig hvorfor, du skal fortsætte med at arbejde remote, og hvorfor du skal bruge denne erfaring aktivt som du lige har fået.

Det er dit eget ansvar – og det er nu du skal rykke. Om du er stor virksomhed, lille selvstændig, skoleleder eller ansat i kommunen så er DET DIT ANSVAR – hør i podcasten hvorfor.

Jeg blev inspireret til denne podcast, fordi flere af mine nærmeste er begyndt at gå på arbejde – og tilbage til plejer og det der var, uden at bruge den erfaring de lige har fået.

Er meningen ikke at vi skal lære af vores erfaring, jeg er ret overbevist om at det ikke betyder at gå tilbage og dyrke vanens magt. Nu er tiden for oplysning, og handle på vores nye erfaringer.

Lyt med her , hvorfor det er vigtigt og hvorfor det er dit ansvar.

Kærligst Mille

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her