Skip links

Hvad er dit ene talent? Episode 029 – Den digitale nomade

I dag skal vi tale om hvad dit ene talent er? Jeg har fundet mit, fordi jeg lod mig hjælpe og inspirere af andre.

I sidste podcast jamrede jeg op om alle de projekter, der var gået i vasken. Denne her podcast handler om, at når du tør at bede om hjælp, og fortælle ærligt at der er noget, der ikke fungerer, så åbner der sig nogle nye døre.

Jeg er lige nu i Mexico i Tulum, og jeg har lavet denne her podcast fra tagterrassen med smukke palmer og hæklede hvide hængekøjer omkring mig.  Men intet er som det ser ud, du kan hverken se at jeg er syg (men du kan nok høre det) eller at underetagen er en stor byggeplads.

I disse insta-picture-perfect tider, er det modigt at bede om hjælp. Det er ikke bare modigt, det er også nødvendigt. Lyt med, hvad der er sket siden sidst, hvor jeg jamrede op og hvorfor jeg er fuld af positiv energi.

 
Hvordan kommer man tilbage på sporet?
Det gør man ved at lade den gode hund komme til at fylde meget mere, og ved at lade sig inspirere af andre mennekser, der kan noget andet end dig. Hvad og hvem den gode hund er, skal du nok finde ud af, når du lytter med.

Jeg har også meldt mig til et kursus med nogle fantastisk inspirerende kvinder, Anne Skare og Soulaima Gourani, der begge inspirerer mig til at finde lige netop mit ene talent.

Hvad er dit ene talent?

Jeg har følt mig så inspireret i denne uge og jeg har valgt aktivt at se tingene på en ny måde. Jeg fik også inspiration fra min far og min gode veninde, der fortalte mig hvor min styrke lå, men det var ikke alt hvad min far sagde, jeg var enig med ham i, hvad det var kan du høre i podcasten.

Som altid, hvis du kan lide hvad du hører så del podcasten, meld dig til på min facebookside den digitale nomade . 

Giv den et like i itunes eller anmeldelse.

Eller stør den her.

Tak fordi du er her.

 

Kærligst Mille

Intet i verdenen er som det ser ud.

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her