Skip links

Hvad med de satans unger…Mød seje 17 årige Gustav….episode 070

Hvad med ungerne? Ny podcast på gaden i dag.  

En af de spørgsmål jeg tror, jeg har fået stillet flest gange er ‘Hvad med ungerne? ‘ Hvordan skal de klare sig? Hvad med sprog? Hvad med venner? Går de ikke glip af rigtigt meget, når I lever som I gør?

Det er både fra min egen familie, mine venner, og fra jer der følger med, er med til foredrag og lytter til podcast.
Jeg forstår godt det kan være svært, når børnene ikke vil med, har deres egen mening, eller bedsteforældrene mener at man ‘stjæler’ deres børnebørn.
Men i stedet for, at jeg fortæller om, hvad de der børn får ud af det, så har jeg i dagens udsendelse interviewet børnene selv.

Mød mega seje Gustav Rosentoft ( Ja det er Cille, min nye samarbejdspartnere søn) på 17 år, der  går i 1 g, og i dag fortæller, hvordan det var, da hans forældre fortalte ham midt i hans teenageår, at nu ville de fandme ud og sejle jorden rundt.

De ville have et ny tilværelse, langt væk fra det der plejede at være normalen. Og børnene skulle selvfølgelig med.
Jeg kan godt allerede her afsløre at Gustav ikke var glad for deres beslutning.

Hør Gustavs refleksioner om det at rejse ud i verden.

Hør hans virkelig modne refleksioner, her 4 år efter og hvad han har fået ud af at sejle to år på havet med sin familie.

Ville han mon gøre det igen? Gik han glip af noget? Synes han det var svært? Få alle svarene i dagens podcast der har fokus på de ‘satans’ dejlige unger.

Du får samtidig et hurtigt indblik i Liva og Elva på 10 års refleksioner og min søn på 12 år, der også kort fortæller, hvordan de så det at rejse jorden rundt med deres familie.

Så fra 10-17 åriges refleksioner til dig i dag.

Denne her podcast er ikke kan for dig der har børn, den er for alle, fordi vi faktisk kan lære noget af børns måde at se verden på, deres nysgerrighed og ikke mindst deres ærlighed.

Så und dig selv at lyt til Gustav, du kan som voksen helt sikkert også lære noget.

 

Tak fordi du er her .Tak fordi du lytter. Og tak fordi du støtter den digitale nomade

Kærligst Mille og Gustav

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her