Skip links

En Freelancers bekendelser anden sæson #4 Hvor meget skal vi egentlig arbejde?

Hvor meget skal vi egentlig arbejde?

Det er spørgsmålet, som er blevet diskuteret heftigt i medierne den seneste uge med Kåre Dybvad i spidsen. Kåre var ude med riven, og anklagede en hel masse mennekser for at ville arbejde på nye måder og arbejde mindre. Ja eller i følge ham selv, er vi kun en meget lille del af samfundet. Men så kan man jo undre sig over, at han har skrevet en hel bog om det. – Og vi er ikke en lille del af samfundet. Faktisk vil hver 6 gerne arbejde mindre eller på en anden måde.

Jeg har skulle trække vejret dybt ned i mine gode yoga-og sang lunger i dag. To hobbyer som jeg har dyrket på lige fod med mit arbejdsliv i mange år. To hobbyer der har fået mig til at leve et liv i harmoni, balance og med overskud til min familie og to hobbyer der har gjort mig til en fremragende selvstændig, der bidrager med højeste skat til samfundet – ja jeg er en del af den kreative klasse, han taler om og jeg har ikke meldt mig ud, men jeg vil have lov til at leve det liv, jeg mener, er det bedste for mig. Jeg tilhører ikke dig.

Vi er freelancere og vi er nogen af dem, han taler om. Vi har taget stilling til vores LIV for længe siden, og vi vil ikke arbejde solen sort. Det betyder ikke, at vi ikke vil arbejde, men vi er trætte af at blive talt ned til.

I dag i podcasten En freelancers bekendelser, taler vi om arbejdstid, og om man bliver lykkeligere af at være på en fysisk arbejdsplads. For hvor meget skal vi egentlig arbejde, for at kunne have et dejligt velfærdssamfund? og ja det bliver meget politisk. For tilhører vi staten, eller må vi gerne skabe os et liv, der matcher den enkelte?

Vi taler om, hvordan politikerne bruger retorik, der polariserer samfundet, vi taler om klasser, om buschafføren der ikke kan gå på deltid, og hvorfor i alverden Kåre kalder os grasister, fordi vi lytter til, hvad vores krop og sind har brug for – og i øvrigt betaler skat.

Vi melder vores politiske kulør, og så giner vi selvfølgelig også en del.

Kristian forsøger sig med at lave en jingle, og det går egentlig ikke godt. Til gengæld så har han visionerne i orden.

Tak for at lytte med.

Så giv gerne et bidrag på mobilpay 26209282. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

Kærligst Mille

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her