Skip links

Hvordan finder jeg meningen med det hele ? Mød Jesper Outzen episode 028 – Den digitale nomade

Hvordan finder jeg meningen? Med Livet? Med det hele? 
Meningen med livet? Det er der nok mange af os, der gerne vil have svar på, specielt os der ikke har en Gud, vi bare kan spørge. Jesper Outzen, foredragsholder og selvstændig vil gerne give dig et bud på hvilke teknikker og spørgsmål, du kan bruge for at finde ud af, om du arbejder med det, du gerne vil, og om du er der i livet, hvor du gerne vil være?

Jesper  arbejder nemlig med forskellige teknikker, der kan få dig til at træffe de rigtige beslutninger for dig. Meningen med dit arbejdsliv, din tid og livet generelt er subjektiv, og der er ingen grund til at lede efter den ude i verdenen, den findes nemlig inden i dig. Hvis du vil høre hvilke teknikker Jesper bruger, så lyt med.
Jesper er kronisk hjertepatient
Jeg har interviewet Jesper i dagens podcast, fordi jeg blev fascineret af hans historie. Jesper er 41 år gammel, og i august måned fik han en blodprop i hjertet, og var lige ved at dø. Nu er han det lægerne kalder for 'kronisk hjertepatient', noget Jesper ikke gider at være eller have på sig som titel.

Derfor har han startede et projekt der hedder #LIFEHACK365, hvor han vil leve af plantebaseret kost, få masser af søvn og motion i et helt år, og se hvad det gør ved hans krop og sygdom. Det hele dokumenterer han via Youtube og andre sociale medier.

Vi kan lære rigtig meget af Jesper og mennesker generelt, der har været ved at dø. Når man er så tæt på at stille træskoene, og sige farvel til denne planet, så får man nogle nye værdier og tanker, der kan være meget inspirerende at lytte til.

Jesper udtaler selv ' at være ved at dø, er det bedste, der er sket for mig'. Hvordan sådan en kontroversiel kommentar hænger sammen, kan du høre i dagens udgave af den digitale nomade.

Jesper er måske ikke digital nomade, men han er selvstændig, og kunne i princippet arbejde alle steder fra i verdenen.

 

Hans historie er meget inspirerende, så lyt med.

 

Tak fordi du er her.

Hvis du gerne vil støtte podcasten, eller du synes du får noget ud af den, så klik på 10 er ikonet.

Ha en skøn dag.

Kærligst Mille

 

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her