Skip links

Hvordan jeg gik fra folkeskolelærer til digital nomade episode 002 – Den digitale nomade

Digital nomadeliv.

Hvad er en digital nomade egentlig? Det fortæller jeg dig om i denne podcast. Jeg giver dig ideer til, hvordan du også kan blive digital nomade eller location independent og  tage dit arbejde med ud i verden, og tilmed dine unger, hvis du har sådan nogle. Hvordan underviser man dem? Og hvad hvis de ikke forstår sproget?  Kan man tage alle jobs med, eller er der nogle, der er mere oplagte end andre.

Denne her podcast handler også om hvordan jeg sagde op, da jeg blev tilbudt en fast stilling som skolelærer, og startede min vej mod at blive digital nomade – uden at jeg vidste det.

Mit arbejdsliv har været broget og jeg har et nogen rød tråd jeg følger.  Det skulle lige være kommunikation. Først var jeg radiovært i mange år for Bauer media, før jeg blev speaker og journalist og skabte mit eget firma www.millespeak.com  Her kan du høre min vej fra folkeskolelærer til selvstændig og digital nomade, og lade dig inspirere.

Dejligt du lytter med, og hvis du kan lide hvad du hører, så del det med dine venner eller giv det et like i itunes.

Ha en skøn dag.

Kærligst Mille
Podcasten er selvfølgelig gratis, men hvis du godt vil støtte den, kan du gøre det her. Tak for det

<code

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her