Skip links

Hvordan prissætter du dig som freelancer under en krise? Episode 080

Hvordan prissætter du dig som freelancer under en krise?

I dag har jeg inviteret verdens sejeste freelancer med ind i den digitale nomade. Du kender ham allerede, for det er nemlig min mand Kristian Sjøgren. Ja ja jeg er begejstret, men det er fordi jeg ser på ham hver dag, og ser hvilken fremragende forretning han kører.

I dag taler vi om at prissætte sig selv og sine freelanceprodukter. Hvordan finder du dit værd? Hvad er en rimelig pris? skal du tage mere eller under en krise? Eller give det hele væk gratis? Og hvorfor er det så svært at prissætte sig selv.

kristian er som altid kompromisløs, og har stærke holdninger til det at drive freelance forretning – jeg forsøger at se det fra alle vinkler.

Lyt med og bliv forhåbentlig klogere på prissætning og dit værd.

Hvordan er man digital nomade lige nu?

Vi trives ikke i hverdagen, hvis der ikke er eventyr og vi trives ikke kun med at bruge vores liv på at arbejde. Ikke desto mindre er det det, vi har gjort, de seneste par måneder under conorakrisen. Det har muligvis været eksotisk for mange at prøve at arbejde hjemme, men for os der er vant til det, har det været svært ikke at kunne komme afsted på eventyr – for det er det, vi drives af. Hvordan er man digital nomade, når man ikke kan rejse? De taler vi om i dagens udgave af den digitale nomade.

Ja og hvorfor gik de sidste måneder så vanvittigt hurtigt – det fortæller vi om i podcasten i dag.

 

Du er altid velkommen til at støtte den lige her, eller give den 5 stjerner, der hvor du lytter.

Er du nysgerrig på, hvordan du skaber din egen forretning, og kommer på eventyr, så kom med på

freeliving.dk

Der hjælper jeg dig videre…

Kærligst Mille

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her