Skip links

Reklamespeaker til TV-reklamer for ILVA

Jeg har været stemmen for Ilva i over 4 år og har medvirket i utallige reklamefilm for møbelkæden, som har butikker over hele landet. Min opgave er at levere en venlig, sælgende instruktion, der fremhæver deres tilbud, herunder forårsvarer og havemøbler, som ændrer sig flere gange om måneden.

Jeg lægger vægt på at brande Ilva på en autentisk og imødekommende måde, selvom min stemme skal være sælgende. For et år siden valgte Ilva en ny strategi for deres reklameudtryk, og jeg blev bedt om at tilpasse min tone til en mere soft, tilbagelænet og rolig stil, som er mindre sælgende og med mindre smil. Jeg fokuserer på at give en indlevelse af, at Ilva er et behageligt sted at være, uden at oversælge.

Jeg samarbejder med VoiceArchive for at levere det bedste resultat til Ilva. Du kan se et par eksempler på mine reklamer for Ilva nedenfor.

Som reklamespeaker er mit primære fokus at levere budskaber med stemmen. Jeg startede min karriere som reklamespeaker og har sidenhen oparbejdet mere end 240 jobs om året, hvor jeg speaker reklamer til både TV, sociale medier og radio.

Reklamespeak er en konstant foranderlig disciplin, og som speaker føler jeg, at det er vigtigt at være opdateret på de nyeste trends inden for feltet. Jeg lytter derfor til mange reklamer og samarbejder med dygtige stemmetrænere, så jeg altid kan finjustere mit instrument og ramme tidens tone.

Som reklamespeaker handler det langt fra kun om at kunne tale og have en god stemme. Det er i høj grad også om at kunne lytte til instruktion og tilpasse sin stemme til kundens ønsker og behov. Med mere end 1000 jobs i bagagen mener jeg, at der ikke er den situation, jeg ikke har stået i med kunder, studier og speak.

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her