Skip links

Isabelle Denaro – Jeg elsker Danmark episode 042

Et barn af verden

Isabelle Denaro er kunstner, og fortæller i dagens podcast om  sin opvækst i udlandet. Hun har boet i mange lande, og allermindst i Danmark. For 5 år siden besluttede hun dog at tage hendes Argentinske mand og to drenge til Danmark for at bo.

I podcasten fortæller hun bla om, hvordan hun husker sin barndom i Colombia, Brasilien og USA. Mange forældre spørger mig ofte, om det ikke er en vildt dårlig ide, at tage ud i verden med sine unger. De er simpelthen bange for at de bliver rodløse og ikke føler sig danske.

Hør Isabelle Denaro fortælle om, hvad hun synes, hun har fået med i sin barndom som udenlandsdansker. Find inspiration i hendes historie til at fokusere på alt det, de får med i bagagen, i stedet for alt det, de ikke får. I alle tilvalg, ligger der et fravalg. Også når du rejser ud.

Isabelle fortæller dig bla om hvor omstillingsparat hun er, og hvor god hun er til at indgå i nye sociale relationer – og det er et absolut plus i hendes liv og karriere som filmmaker, sangerinde og som menneske generelt.

Hør også hvordan hendes mor satte hende og hendes lillebror på bussen, da de var helt små i Colombia i Medellin, verdens farligste by. Hvorfor hendes forhold til Herlev er anstrengt, og bliv indviet i hvorfor, hun elsker at bo i Danmark.

Du kan se mere til Isabelle her på hendes firma SRT23, eller connect med hende på Linkedin.

Tak fordi du er her – tak fordi du lytter.

Du kan støtte podcasten ved at dele den i dit netværk, give mig en anmeldelse på facebook eller itunes,  eller smide en 10 krone seddel i kassen lige her.

Ha en skøn dag.

Kærligst Mille

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her