Skip links

Jeg bliver kreativ, når jeg rejser. Mød Komiker Jonatan Spang episode 071

Mød Jonatan Spang komiker på farten.

I dag møder jeg komikerne Jonatan Spang i hans klædeskab til en snak om, hvad han får ud af at rejse, og om han får inspiration til sine shows fra verden.

Jonatan og jeg har faktisk været venner i 23 år, hvilke jo er helt vildt længe. Hvordan vi mødte hinanden, kan du høre i podcasten i dag, men jeg kan godt afsløre, det var noget med teater og noget med at rejse.

 

Komiker og Digital nomade?

Jeg har påstået i min bog Digitale nomader, at det at være komiker, er et digitalt nomadejob. Hør om Jonatan er enig i det, eller om det i virkeligheden kun er noget af hans arbejde, han kan tage med sig.

Jonatan har rejst på lange ture blandet gennem Afrika og Asien, og han fortæller om sine største øjeblikke og hvad det har betydet for ham at være væk så længe af gangen.

Vi kommer også rundt om vaniljekranse, demokratiets selvudslettelse og Jonatan der mener, at vi i Danmark er vildfaren om vores egen kultur.

Over turisme, kulturelle forskelle, politik, og hvorfor man ikke skal spise sorte Oliven i Afrika er emner vi når at runde i denne times snak om at rejse som komiker.

Det er helt absurd og virkelig sjovt.

Husk du er så velkommen til at dele podcasten med andre, og støtte den via linket herunder.

 

Det er vi vildt glade for og klapper af dig som tak.

Kærligst Mille

For Jonatans show tjek her Du kan stadig nå at få billetter.

 

 

Jonatan spang i den digitale nomade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her