Skip links

Jeg har inviteret min mand med i ‘Studiet’ Episode 0013 – Den digitale nomade

Den digitale nomade er draget ud i verdnen. Jeg har taget min familie med, og første stop er Island. Island er helt igennem fantastisk smuk. Det er altså wow wow. Hvis du ikke har været der endnu, så gør det.  I denne her episode har jeg på opfordring af en lytter, inviteret min mand med i ‘studiet’, som i dagens afsnit er en autocamper.

Vi taler om, hvad vi har lært indtil nu, hvordan vi lige skulle børste lidt komfort af os og hvorfor vi synes, det er vigtigt at vise vores unger verdenen og nåå ja så går vores bil i stykker. Min mand er som altid helt rolig.

Det hele er absolut ikke rosenrødt, og det havde vi heller ikke regnet med. Hvordan er det for eksempel at arbejde fra en autocamper?

Kristian forsøger i øvrigt at være politisk korrekt, men så sætter jeg ham på plads, for det gider jeg ikke at min podcast skal være. Vi griner og diskuterer, for sådan er vi.

Jeg håber du bliver inspireret af livet ‘on the road’.

Du er velkommen til at dele podcasten, hvis du tænker andre vil kunne lide den, eller stik den en anmeldelse i Itunes.

Kærligst Mille

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her