Skip links

Jeg vil ikke kaldes heldig Sæson 3 #006

Jeg vil ikke kaldes heldig og så svømmede internettet over af kommentarer.

Det var hvad, der skete i sidste uge, da jeg lavede en video fra toppen af Sierra Nevada, hvor jeg sagde, at jeg var træt af at blive kaldt heldig, når der hvor jeg er kommet til handler om alt andet end held.

Det var der mange meninger om. Det var sindsygt fedt og interessant at følge, og se hvilke holdninger forskellige mennekser har, og hvorfor nogle føler sig heldige imens andre føler, at de arbejder for at tingene, skal lykkedes.

Der var dog flere der skrev til mig omkring kærlighed, og det fangede min opmærksomhed.

For jeg måtte da indrømme, at jeg var heldig i kærlighed? (Nu kunne jeg komme med alle mulige sjove kommentarer, men det lader jeg være med)

Det rørte mig faktisk rigtig meget, og deres argumenter var også, at i kærlighed, kan man ikke arbejde sig til det. Det kræver noget held at møde en. Det anerkender jeg helt sikkert, og kærlighed er jo ikke en forretning, som var det mit opslag gik ud på.

Det fik mig alligevel op på mine kærlighedsbarrikader, for ja måske skal der en portion held til…..men….det handler også om andre ting.

Det er der blevet en hel times podcast ud af, hvor jeg inviterer Kristian min kæreste, mand og partner igennem 17 år med i dagens podcast, hvor vi netop diskuterer held og kærlighed.

Jeg tror aldrig, vi har delt så meget af vores liv. Jeg tror aldrig, vi har fortalt til mennekser, der ikke kender os, om vores udfordringer, på så åben og ærlig en måde. Men nu blev det, fordi kærlighed kræver meget mere en held…

For hele pointen venner er, det kræver noget, både når du møder en, senere i livet, når der kommer børn, og du skal stå til regnskab for dine egne dæmoner, når man ikke er enige, og alligevel skal finde vejen i et fælles liv.

Men klart – størst er fandme kærligheden, og der skal two to tango.

Jeg håber,  du får noget ud af det.

Kærligst Mille

Hvis du har lyst til at skabe din egen digitale forretning, og blive heldig med vilje, så kom med i mit nye community

www.freeliving.dk 

Brug koden digital nomade, så er du med gratis første måned.

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her