Skip links

Mette tog sine teenagere med til udlandet episode 026 – Den digitale nomade

Kan man flytte til udlandet, når man har teenagere?
Ja da, selvfølgelig kan man det, og det kan tilmed blive en fantastisk oplevelse for hele familien. Jeg hører ofte fra mennesker, der har store børn, at det ikke kan lade sig gøre, fordi så flytter de jo væk fra deres venner.

Selvfølgelig er teenagealderen er svær størrelse, men det er den lige meget, hvor i verden du er, og mange af de gange, hvor du siger, det ikke kan lade sig gøre, handler det om, at du ikke selv ser mulighederne.

Derfor har jeg i dag sat Mette Noer i stævne, som netop valgte at flytte til Spanien med sine 3 store børn for 3,5 år siden.

Hun fortæller her om, hvordan det er gået, og hvilke udfordringer de har haft undervejs, og hvor fedt det også har været for dem som familie.

En af hendes børn er ordblind, og det taklede det internationale system ikke så godt, derfor blev Mette nødt til at handle, så hendes barn igen kunne få det godt.
Hvad med sundhedssystemet, hvis jeg bliver syg? 
Mette er faktisk uddannet sygeplejerske, og derfor er det også nærliggende, at vi taler om sundhedssystemet i Spanien.

For ikke længe siden fik jeg en mail fra en lytter, der var bekymret for at flytte til udlandet, fordi hun ikke vidste, hvorvidt et udenlandsk sundhedssystem ville fungere godt, hvis hun eller en i hendes familie blev syg.

Mange mennesker bekymrer sig om den slags, og Mette og jeg taler om, hvordan det spanske sundhedssystem bla. fungerer, og hvorfor der virkelig ikke er grund til bekymring.

Ofte handler det om uvidenhed, men Spanien har en af de bedste sundhedssystemer i verden, bla. inden for Kræft.

 

Lyt med til Mettes fascinerende beretning om at flytte til udlandet med teenagere.

 

Du kan læse mere om Mette her på mettenoer.com 

Her driver hun en spændende blog om livet som udenlandsdansker.

 

Som altid, kan du lide podcasten, må du meget gerne dele den i dit netværk, skrive en anmeldelse i itunes, eller støtte den her.

Det betyder rigtig meget. Tak for det.

Kærligst  Mille

 

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her