Berlingske logo  

Aftenshowet

Mille i medierne.

Jeg optræder ofte i medierne med artikler, debatindlæg og i radio og TV. Herunder kan du se, lytte og læse nogle af de steder,  jeg har sagt min mening, fortalt om vores livsstil, eller vores bog Digitale nomader, et liv med mere eventyr og mindre hverdag.

Jeg udtaler mig indenfor det at leve og arbejde remote, som digital nomade, om fremtidens arbejdsmarked, om børns skolegang og hvad de lærer i verden, om 9-17 livet og mod, kompetencer, freelance og forandring og meget mere. De emner brænder jeg for. Jeg brænder for at sætte mennesker fri, og det tror jeg på lader sig gøre, hvis man kunne bestemme mere over sin egen tid.

HERUNDER OPTRÆDER VI I GO MORGEN TV OM VORES REJSE JORDEN RUNDT SOM DIGITALE NOMADER.

HERUNDER OPTRÆDER JEG I AFTENSHOWET, HJEMME HOS DANSKERNE, HVOR JEG GIVER IDEER OG RÅD TIL HVORDAN DU ARBEJDER REMOTE MED DINE BØRN MIDT I CORONAKRISEN.

Jeg var inde og tale om vores bog Digitale Nomader, et liv med mere eventyr og mindre hverdag i programmet Elektronista på Radio 24Syv. Jeg deler ud af livsstilen samt giver mine allerbedste apps samt teknisk udstyr, som jeg ikke kan leve uden, når jeg er på farten.

Instagram

Instagram did not return a 200.

VI elsker podcast

den digitalenomade podcast1

Den digitale nomade podcast

Den Digitale nomade er til dig, der vil inspireres til en anden livsstil. Nemlig livet som digital nomade. Her får du alt, hvad du skal bruge, til at leve remote med en computer under armen ude i verden. En podcast med interessante mennesker, der har valgt at leve remote, mine egne erfaringer som jeg har, ved at have levet 7 år som digital nomade i verden og kloge mennesker, der har interessante pointer i forhold til at leve digitalt.

Få Alle de seje digitale nomader nyheder her

den digitale nomade

remote work af Mille Sjøgren

Mille får min varmeste anbefaling som foredragsholder!!! Mille er en fantastisk fortæller, ærlig, passioneret og ekstremt inspirerende! Jeg bookede Mille til et oplæg i min virksomhed Goodtalks og Mille fik rene 5 ud af 5***** på hendes fantastiske fortælling. Der var 100% tilfredshed fra alle deltagere og mange skrev til mig uopfordret bagefter og udtrykte deres store begejstring! Vil anbefale alle at Booke Mille til et kæmpe energiboost!

Pernille Sandberg BechStifter af Goodtalks

“Topprofessionel og engageret – med en flot forståelse og interesse for kernen i budskabet i den speak hun arbejder med.”

Carsten Michelsen Creative Director/ Partner MOTOR agency

“Hun får produktet til at fremstå let og lækkert og finder hurtigt frem til rette tone og stemning i en film.”

David Stubbe TeglbjærgSound Designer at Welcomepost

‘Mille har en professionalisme og evne til at variere sin fantastiske stemme – nærmest som et instrument, der kan indstilles meget fint,’

Ulf Westmark HøjelsenPartner/creative director

Vil du have min podcast gratis

INFO

millemum@gmail.com

+45 20209282

www.millespeak.dk

LET´S CONNECT